Importanţa prieteniei

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: The friendship factor

Traducător: Adriana Ciorbaru

Copertă: Dan Perjovschi, Dan Stanciu

Anul apariției: 2000

Număr pagini: 200

Format: 13 x 20 cm, broşat

ISBN: 973-8120-10-1

Importanţa prieteniei

Autor: Alan Loy McGinnis

Cărţi Cheie
Stoc epuizat
13,49 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Cheia unei căsnicii reuşite, apropierea de persoana iubită, aprecierea din partea prietenilor, toate acestea pot fi obţinute urmând câteva reguli simple concretizate de Alan Loy McGinnnis în această carte. El răspunde la multe întrebări despre viaţă pornind de la acest factor esenţial – prietenia. Să fii sprijinit şi acceptat de prieteni presupune să-ţi exprimi liber afecţiunea, să-ţi faci timp pentru ei, să fii sincer în orice relaţie, să ştii să-i apreciezi la rândul tău.

    Pentru calitatea sfaturilor sale, Alan Loy McGinnis este prezent în toate bibliografiile cărţilor de psihologia succesului, fapt care l-a determinat pe cunoscutul Jim Dornan să afirme în cartea sa Universitatea succesului: Un mare autor pe care vi-l recomand este dr. Alan Loy McGinnis. A scris o carte fabuloasă despre importanţa prieteniei.

    Alan Loy McGINNIS
    : V-aţi întrebat vreodată cum reuşesc unii oameni să-i atragă pe alţii şi să câştige admiraţia şi afecţiunea prietenilor? Persoane cu o înfăţişare care nu iese cu nimic din comun atrag sexul opus aşa cum atrage mangetul pilitura de fier. Oameni de afaceri care nu par să aibă un succes deosebit se mişcă adesea într-un cerc larg de prieteni loiali. Scopul acestei cărţi este să vă împărtăşesc secretele acestora şi dumneavoastă.

    Alan Loy McGINNIS este director la Valley Counseling Center din Glendale, California. Printre cărţile sale se numară The Romance Factor, 1982, Bringing Out the Best in People, 1985, Confidence, 1987. Pe baza lor a produs o întreagă serie de casete audio pe probleme de consiliere familială.