Bine ai venit!
|
| |
Napoleon Hill - Știința succesului - Curtea Veche Publishing
-30%

Știința succesului

Prelegerile originale ale lui Napoleon Hill
46,90 lei 67,00 lei
Dacă vrei să îți descoperi scopul principal în viață, să ai o atitudine mintală pozitivă, să atragi cât mai multe oportunități sau să devii un lider eficient, aici vei găsi instrumentele necesare pentru a realiza tot ceea ce îți propui.
Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre părinții literaturii motivaționale americane și se numără printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie și a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungând consilier al unor importanți oameni de afaceri și lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison și Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care îl îndeplinesc convingerile personale ale individului în atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetările autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei împlinirii“, care dezvăluie cum orice om poate parcurge firesc pașii spre împlinire, atât în plan material, cât și spiritual.

Bogăția materială și spirituală pe care am dobândit-o în viață s-a datorat învățăturilor lui Napoleon Hill despre filozofia succesului.

Poly I. Emenike

Înțelepciunea lui Hill este și va rămâne relevantă, indiferent de împrejurări și în ciuda scurgerii timpului. Dacă ești în căutarea unui ghid practic care să-ți schimbe viața, acesta este volumul de care ai nevoie.

Rogelio Pérez Lara

Opera publicată a doctorului Hill a transformat secolul al XX-lea. Această versiune recuperată va face același lucru cu secolul al XXI-lea.

William T. Brooks

Citind această carte, vei înțelege de ce opera lui Hill este populară în întreaga lume și de ce a influențat actuala mișcare de autoeducare mai mult decât oricare alta.

Don M. Green

M-a încântat această carte, este extrem de utilă! Toată lumea ar trebui să profite de ocazia de a-și însuși nestematele ascunse în aceste lecții.

Dr. Gerald Amandu

Lucrarea lui Hill este presărată cu adevărate comori de înțelepciune care te vor ajuta să excelezi în orice vrei să înfăptuiești.

Jacob Ridenour

Realizarea enormă a lui Hill constă în faptul că a ajutat milioane de oameni să se regăsească, să creadă în ei înșiși și să trăiască așa cum nu și-ar fi imaginat.

Success Magazine

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Știința succesului - Descriere și informații

Ții în mână o carte inedită, reprezentând cel mai neașteptat și mai valoros dar pe care ni-l face, postum, Napoleon Hill. Recuperat din înregistrări audio, cursul său cuprinde toate principiile filozofiei succesului, elaborate de maestrul dezvoltării personale de-a lungul a peste două decenii. Susținute la Chicago în anul 1954, prelegerile lui Hill alcătuiesc poate cel mai cuprinzător și mai eficient program de autoperfecționare al unui clasic american al genului.

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 480

Traducere: Stela Giurgeanu

Autor: Napoleon Hill

Titlu original: Napoleon Hill’s Master Course

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1573-8