Telefon Curtea Veche

Esther Perel

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Esther Perel

Regândirea infidelităţii (EBOOK)

 

 

Considerată la nivel internațional unul dintre cei mai buni terapeuți în probleme conjugale, Esther Perel a petrecut ultimii zece ani străbătând lumea și interacționând cu mii de cupluri aflate în impas, în încercarea de a găsi un răspuns la întrebarea „De ce înșală oamenii?“Ce îi determină pe oamen..

Pachet Esther Perel
-50%

Esther Perel

Pachet Esther Perel

44,50 lei

89,00 lei

Fără TVA: 42,38 lei

Pachetul conține titlurile Inteligența erotică și Regândirea infidelităţii.„[Perel] nu îți vinde calmante și nici nu îți oferă un umăr pe care să plângi – este mult prea ocupată să îți zdruncine simțurile, punând accentul pe capacitatea, energia și implicarea ta în ceea ce înseamnă căsnicie.“‒ The N..

Regândirea infidelităţii
-35%

Esther Perel

Regândirea infidelităţii

35,75 lei

55,00 lei

Fără TVA: 34,05 lei

Ce îi determină pe oameni să calce strâmb, uneori chiar și atunci când au o căsnicie fericită? De ce doare atât de mult trădarea? Ce înseamnă, de fapt, infidelitatea? Ce așteptări avem în clipa în care ne căsătorim? Dar atunci când trădăm încrederea celui de lângă noi? Există oare căsnicii ferite pe..

Inteligența erotică. Ediția a IV-a
-35%

Esther Perel

Inteligența erotică. Ediția a IV-a

31,85 lei

49,00 lei

Fără TVA: 30,33 lei

Problemele care pot apărea în cadrul vieții sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariția acesteia, în urma nașterii unui copil, până la rutină, plictiseală și infidelitate.  Autoarea, terapeut cu o vastă experiență în psihologia cuplurilor, ne atrage atenția că dragostea sigură și confor..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)