Telefon Curtea Veche

Norman Vincent Peale

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Norman Vincent Peale

Forța entuziasmului (EBOOK)

 

 

O carte care te inspiră să te lași purtat de valul entuziasmului în tot ceea ce faci.Entuziasmul este factorul esențial care delimitează granița dintre succes și eșec. Este o armă împotriva mediocrității, o forță care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole. Dă naștere la îndrăzneală și la ..

Norman Vincent Peale

Spune pot şi vei putea! (EBOOK)

 

 

O carte pentru învingătorul din tine. O pledoarie pentru tenacitate, pentru învingerea temerilor și pentru cultivarea unei gândiri optimiste. Și, în cele din urmă, o pledoarie pentru viață, cu nelipsitele ei probleme — care, de altfel, sunt menite să ne formeze, nu să ne îngenuncheze. Norman Vincent..

Norman Vincent Peale

Forța gândirii pozitive (EBOOK)

 

 

Cartea care te va ajuta să înveți cum să ai mai multă încredere în tine însuți și în ceea ce faci.Forța gândirii pozitive este o demonstrație a puterii credinței — un bestseller extraordinar care a ajutat milioane de bărbați și de femei să aibă o viață fericită, plină de satisfacții și împliniri.Teh..

Pachet Norman Vincent Peale
-50%

Norman Vincent Peale

Pachet Norman Vincent Peale

88,50 lei

177,00 lei

Fără TVA: 84,29 lei

Pachetul contine titlurile: Forța entuziasmului, Spune "pot" și vei putea!,Despre încredere,  Forţa gândirii pozitive  si  Calatoria. ..

Norman Vincent Peale

Despre încredere

30,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

Încrederea este, conform lui Norman Vincent Peale, un corolar al credinței și un motor al acțiunii: este credința transpusă în fapte prin care îți clădești viitorul și personalitatea. Este antidotul pentru grijile, tristețea și neliniștile sufletești care ne copleșesc în anumite momente alevieții. Î..

Forța gândirii pozitive
-35%

Norman Vincent Peale

Forța gândirii pozitive

32,50 lei

50,00 lei

Fără TVA: 30,95 lei

„Forța gândirii pozitive” este o demonstrație a puterii credinței — un bestseller extraordinar care a ajutat milioane de bărbați și de femei să aibă o viață fericită, plină de satisfacții și împliniri.Tehnicile prezentate de dr. Peale –unul dintre cei mai mari oratori creștini ai secolului..

Călătoria
-45%

Norman Vincent Peale

Călătoria

13,75 lei

25,00 lei

Fără TVA: 13,10 lei

O credință puternică, hrănită de înțelepciunea divină aSfintei Scripturi, este cel mai bun antidot al emoțiilornegative care ne cuprind viața! Călătoria continuă misiuneaBibliei, aceea de a oferi o salvare reală și eficientă,atunci când e cea mai mare nevoie, prin cunoaștereaCuvântului, prin puterea..

Norman Vincent Peale

Spune pot şi vei putea!

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Cartea este o pledoarie pentru tenacitate, pentru învingerea temerilor și pentru cultivarea unei gândiri optimiste. Este, în cele din urmă, o pledoarie pentru viață, cu nelipsitele ei probleme — care, de altfel, sunt menite să ne formeze, nu să ne îngenuncheze. Norman Vincent Peale ne îndeamnă ..

Forţa entuziasmului. Ediţia a II-a revizuită
-45%

Norman Vincent Peale

Forţa entuziasmului. Ediţia a II-a revizuită

14,30 lei

26,01 lei

Fără TVA: 13,62 lei

Scrierile şi activitatea lui Norman Vincent­Peale au marcat puternic societatea americană în cea de a doua jumătate a secolului XX. El a fost nu numai un teolog, ci şi un om de acţiune, care a reuşit să-şi pună în practică ideile. Prin metoda gândirii pozitive, el a ajutat milioane de oameni şi a co..

Norman Vincent Peale

Forța entuziasmului. Ediția a III-a

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

Entuziasmul este factorul esențial care delimitează granița dintre succes și eșec. Este o armă împotriva mediocrității, o forță care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole. Dă naștere la îndrăzneală și la curaj, întărește încrederea, ne ajută să ne depășim îndoielile. Creează energie și es..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)