Telefon Curtea Veche

Norman Vincent Peale

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Norman Vincent Peale

Despre încredere

30,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

Încrederea este, conform lui Norman Vincent Peale, uncorolar al credinței și un motor al acțiunii: este credințatranspusă în fapte prin care îți clădești viitorul și personalitatea.Este antidotul pentru grijile, tristețea și neliniștilesufletești care ne copleșesc în anumite momente alevieții. Îți d..

Norman Vincent Peale

Forța gândirii pozitive

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

„Forța gândirii pozitive” este o demonstrație a puterii credinței — un bestseller extraordinar care a ajutat milioane de bărbați și de femei să aibă o viață fericită, plină de satisfacții și împliniri.Tehnicile prezentate de dr. Peale –unul dintre cei mai mari oratori creștini ai secolului..

Norman Vincent Peale

Călătoria

25,00 lei

Fără TVA: 23,81 lei

O credință puternică, hrănită de înțelepciunea divină aSfintei Scripturi, este cel mai bun antidot al emoțiilornegative care ne cuprind viața! Călătoria continuă misiuneaBibliei, aceea de a oferi o salvare reală și eficientă,atunci când e cea mai mare nevoie, prin cunoaștereaCuvântului, prin puterea..

Norman Vincent Peale

Spune pot şi vei putea! Ediţia a IV-a

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Spune „pot“ și vei putea! este o pledoarie pentru tenacitate, pentru învingerea temerilor și pentru cultivarea unei gândiri optimiste. Este, în cele din urmă, o pledoarie pentru viață, cu nelipsitele ei probleme — care, de altfel, sunt menite să ne formeze, nu să ne îngenuncheze. Norman Vincent Peal..

Norman Vincent Peale

Forța entuziasmului. Ediția a III-a

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

Entuziasmul este factorul esențial care delimitează granița dintre succes și eșec. Este o armă împotriva mediocrității, o forță care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole. Dă naștere la îndrăzneală și la curaj, întărește încrederea, ne ajută să ne depășim îndoielile. Creează energie și es..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)