Telefon Curtea Veche

Nassim Nicholas Taleb

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Nassim Nicholas Taleb

Lebăda neagră (EBOOK)

 

 

Scrisă într-un stil antrenant, inteligent și provocator, cu o abordare interdisciplinară, Lebăda neagră, cea mai vândută carte de non-ficțiune pe Amazon.com în anul apariției, ne schimbă felul în care privim lumea în care trăim.Nassim Nicholas Taleb și-a consacrat întreaga activitate de cercetare pr..

Nassim Nicholas Taleb

Păcălit de hazard (EBOOK)

 

 

O investigație inovatoare despre noroc, incertitudine, probabilitate, eroare umană și luarea deciziilor într-o lume pe care nu o înțelegem. Eroul cărții este norocul. Antieroul este – ați ghicit! – ghinionul. Iar Taleb spune aici povestea întâlnirilor noastre cu aceste personaje neînțelese. Într-un ..

Nassim Nicholas Taleb

Antifragil (EBOOK)

 

 

Antifragil este un îndreptar pentru a trăi într-o lume pe care nu o înţelegem, dominată de „lebedele negre“ şi de obsesia umană pentru predictibil şi siguranţă. Erudit, spiritual şi îndrăzneţ, mesajul lui Taleb este unul revoluţionar: numai antifragilul va supravieţui.Om de afaceri, eseist, cercetăt..

Nassim Nicholas Taleb

Pachet Nassim Nicholas Taleb

257,00 lei

Fără TVA: 244,76 lei

Pachetul conține volumele Când pielea ta e în joc, Antifragil, Patul lui Procust, Lebăda neagră și Păcălit de hazard...

Nassim Nicholas Taleb

Antifragil

65,00 lei

Fără TVA: 61,90 lei

Om de afaceri, eseist, cercetător și unul dintre cei mai îndrăzneţi şi mai excentrici gânditori contemporani,  autorul demonstrează că, aşa cum organismul uman are de câştigat de pe urma stresului şi tensiunii la care este supus ocazional, tot astfel majoritatea lucrurilor au beneficii de ..

Nassim Nicholas Taleb

Păcălit de hazard

55,00 lei

Fără TVA: 52,38 lei

Eroul cărții este norocul. Antieroul este – ați ghicit! – ghinionul. Iar Taleb spune aici povestea întâlnirilor noastre cu aceste personaje neînțelese.Într-un fel, Păcălit de hazard este o lucrare tragică. Autorul ne atrage atenția că suntem la cheremul unor întâmplări pe care rațiunea nu le poate a..

Nassim Nicholas Taleb

Patul lui Procust. Aforisme practice şi filozofic...

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Metafora antică a patului lui Procust îi serveşte lui Taleb pentru a-şi exprima ideile asupra tendinţelor negative ale civilizaţiei moderne: tendinţa de a modifica oamenii pentru a se adapta tehnologiei, de a învinui realitatea că nu se potriveşte modelelor economice gata făcute, de a inventa boli p..

Nassim Nicholas Taleb

Când pielea ta e în joc

42,00 lei

Fără TVA: 40,00 lei

Nassim Nicholas Taleb și-a asumat riscuri timp de 21 de ani, după care s-a dedicat cercetării problemelor filozofice, matematice și în special a problemelor  practice care implică probabilități.  Trecând prin cam toată istoria omenirii, citând cu fler atât din Părinții Bisericii, cât ..

Nassim Nicholas Taleb

Lebăda neagră

60,00 lei

Fără TVA: 57,14 lei

Nassim Nicholas Taleb și-a consacrat întreaga activitate de cercetare problemelor pe care le ridică nesiguranța, probabilitatea și cunoașterea. În Lebăda neagră, Taleb face o analiză riguroasă a impactului improbabilității asupra vieții noastre. Cum luăm decizii în condiții de incertitudine? De ce n..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)