Nassim Nicholas Taleb

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Nassim Nicholas Taleb

Patul lui Procust. Aforisme practice şi filozofic...

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Metafora antică a patului lui Procust îi serveşte lui Taleb pentru a-şi exprima ideile asupra tendinţelor negative ale civilizaţiei moderne: tendinţa de a modifica oamenii pentru a se adapta tehnologiei, de a învinui realitatea că nu se potriveşte modelelor economice gata făcute, de a inventa boli p..

Când pielea ta e în joc
-30%

Nassim Nicholas Taleb

Când pielea ta e în joc

29,40 lei

42,00 lei

Fără TVA: 28,00 lei

NASSIM NICHOLAS TALEB și-a asumat riscuri timp de 21 de ani, după care s-a dedicat cercetării problemelor filozofice, matematice și în special a problemelor (foarte) practice care implică probabilități. Toate cărțile sale au devenit bestselleruri, fiind traduse în peste 30 de limbi. La Curtea Veche ..

Nassim Nicholas Taleb

Lebăda neagră. Ediția a -III-a revizuită

47,00 lei

Fără TVA: 44,76 lei

Nassim Nicholas Talebși-a consacrat întreaga activitate de cercetare problemelor pe care le ridică nesiguranța, probabilitatea și cunoașterea. Experiența de douăzeci de ani în comerț s-a cristalizat după 1993 în activitatea de eseist și cercetător în teoria probabilității. Cu toate că în prezent tră..

Nassim Nicholas Taleb

Antifragil

58,00 lei

Fără TVA: 55,24 lei

După ce a demonstrat în Lebăda Neagră că impredictibilul şi foarte puţin probabilul se află la baza aproape oricărui fenomen, Nassim Nicholas Taleb arată în Antifragil de ce oraşele-stat sunt mai bune decât statele-naţiune, de ce datoriile sunt întotdeauna nocive, de ce guvernele fac rău ori de câte..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)