Telefon Curtea Veche

Nassim Nicholas Taleb

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Nassim Nicholas Taleb

Antifragil

65,00 lei

Fără TVA: 61,90 lei

După ce a demonstrat în Lebăda Neagră că impredictibilul şi foarte puţin probabilul se află la baza aproape oricărui fenomen, Nassim Nicholas Taleb arată în Antifragil de ce oraşele-stat sunt mai bune decât statele-naţiune, de ce datoriile sunt întotdeauna nocive, de ce guvernele fac rău ori de câte..

Nassim Nicholas Taleb

Păcălit de hazard

55,00 lei

Fără TVA: 52,38 lei

Eroul cărții este norocul. Antieroul este – ați ghicit! – ghinionul. Iar Taleb spune aici povestea întâlnirilor noastre cu aceste personaje neînțelese.  Într-un fel, Păcălit de hazard este o lucrare tragică. Autorul ne atrage atenția că suntem la cheremul unor întâmplări pe care rațiunea nu l..

Nassim Nicholas Taleb

Patul lui Procust. Aforisme practice şi filozofic...

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Metafora antică a patului lui Procust îi serveşte lui Taleb pentru a-şi exprima ideile asupra tendinţelor negative ale civilizaţiei moderne: tendinţa de a modifica oamenii pentru a se adapta tehnologiei, de a învinui realitatea că nu se potriveşte modelelor economice gata făcute, de a inventa boli p..

Nassim Nicholas Taleb

Când pielea ta e în joc

42,00 lei

Fără TVA: 40,00 lei

Nassim Nicholas Taleb și-a asumat riscuri timp de 21 de ani, după care s-a dedicat cercetării problemelor filozofice, matematice și în special a problemelor  practice care implică probabilități.  Trecând prin cam toată istoria omenirii, citând cu fler atât din Părinții Bisericii, cât ..

Nassim Nicholas Taleb

Lebăda neagră. Ediția a -III-a revizuită

60,00 lei

Fără TVA: 57,14 lei

Nassim Nicholas Taleb și-a consacrat întreaga activitate de cercetare problemelor pe care le ridică nesiguranța, probabilitatea și cunoașterea.  În Lebăda neagră, Taleb face o analiză riguroasă a impactului improbabilității asupra vieții noastre. Cum luăm decizii în condiții de incertitudine? D..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)