Telefon Curtea Veche

Brian Tracy

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Brian Tracy

Începe cu ce nu-ți place (EBOOK)

 

 

Începe cu ce nu-ţi place! te învaţă cum să scapi de factorii inhibanţi sau restrictivi,  de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna sperând să scapi de ele.În lumea contemporană, avem din ce în ce mai puțin timp pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile pe care ni le propunem...

100 de legi eterne ale succesului în business
-30%

Brian Tracy

100 de legi eterne ale succesului în business

33,60 lei

48,00 lei

Fără TVA: 32,00 lei

-..

Punct ochit, punct lovit
-30%

Brian Tracy

Punct ochit, punct lovit

21,00 lei

30,00 lei

Fără TVA: 20,00 lei

BRIAN TRACY (n. 1944) este speaker profesionist, trainer și consultant în leader­ship, vânzări, creativitate și psihologia succesului. Conduce compania Brian Tracy International, specializată în pregătirea și perfecționarea organizațiilor. Este autorul a peste 70 de cărți, printre care se numără bes..

Brian Tracy

Taci și treci la treabă!

30,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

Muncești mult și faci tot ce poți ca să obții ce-ți dorești, dar tot nu reușești? Brian Tracy îți arată că primul pas spre succes constă în stabilirea unor scopuri clare pe care să le urmărești cu perseverență, până când reușești să le atingi. Nu este simplu, însă vei vedea că ­însușindu‑ți abilităț..

21 de secrete ale antreprenorilor de succes
-35%

Brian Tracy

21 de secrete ale antreprenorilor de succes

18,85 lei

29,00 lei

Fără TVA: 17,95 lei

În concepția lui Brian Tracy, orator profesionist, trainer și consultant în domeniile leadership, vânzări, creativitate și psihologia succesului, există anumite secrete, care odată dezvăluite, ne arată că, pentru a ajunge să ai sume fabuloase în cont, nu trebuie neapărat să te fi născut într-o famil..

Brian Tracy

Kiss that frog! (AUDIOBOOK)

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

În lectura Deliei Panait.În viaţă nu-i ca-n poveşti, spun mulţi. Sau nu. Poţi deveni, în realitate, şi fără prea mult efort, nu doar eroul din poveste, ci şi povestea în sine. În doisprezece paşi simpli poţi învăţa să transformi în prinţ orice broscoi care-ţi apare zilnic în cale, dându-i un sărut f..

Kiss that frog! Ediţia a II-a
-55%

Brian Tracy

Kiss that frog! Ediţia a II-a

13,05 lei

29,00 lei

Fără TVA: 12,43 lei

În viaţă nu-i ca-n poveşti, spun mulţi. Sau nu. Poţi deveni, în realitate, şi fără prea mult efort, nu doar eroul din poveste, ci şi povestea în sine. În doisprezece paşi simpli poţi învăţa să transformi în prinţ orice broscoi care-ţi apare zilnic în cale, dându-i un sărut fermecat. În acest fel, te..

Brian Tracy

Cum conduc cei mai buni lideri

40,00 lei

Fără TVA: 38,10 lei

A fi lider este o artă. Bazându-se pe experiența sa în domeniul afacerilor, dar și pe abordările de succes a numeroși manageri și antreprenori, Brian Tracy oferă un ghid practic și intuitiv pentru a-ți perfec­ționa abilitățile de leadership. Vei învăța tehnici de afaceri bazate pe strategii militare..

Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa. Ediţi...
-35%

Brian Tracy

Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa. Ediţi...

32,50 lei

50,00 lei

Fără TVA: 30,95 lei

Una dintre cele mai apreciate cărți a lui Brian Tracy, Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa este cartea care trebuie să se regăsească în biblioteca oricui este interesat de dezvoltarea personală.Autorul se axează îndeosebi pe importanţa fixării scopurilor, pe disciplina gândirii şi pe dor..

Brian Tracy

Realizarea ţelurilor

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

Cu toţii avem ţeluri în viaţã, ne dorim sã fim, sã avem, sã ajungem, sã realizãm. Pentru unii acestea rãmân doar vise, pentru alţii devin împliniri. Brian Tracy a ajuns la concluzia cã diferenţa constã în primul rând în formularea ţelului. Este un ţel imaginar sau este formulat în scris, delimitat î..

Începe cu ce nu-ți place
-35%

Brian Tracy

Începe cu ce nu-ți place

22,75 lei

35,00 lei

Fără TVA: 21,67 lei

În lumea contemporană, avem din ce în ce mai puțin timp pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile pe care ni le propunem. De la Brian Tracy, unul dintre cei mai faimoși autori de studii de dezvoltare personală şi coaching, tradus în peste 20 de limbi, aflăm că oamenii de succes nu încearcă să rez..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)