Brian Tracy

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Taci și treci la treabă!
Nou

Brian Tracy

Taci și treci la treabă!

30,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

Brian Tracy este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizaţiilor. E preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com. A scri..

Brian Tracy

21 de secrete ale antreprenorilor de succes

25,00 lei

Fără TVA: 23,81 lei

Brian Tracy (n. 1944) este orator profesionist, trainer și consultant în domeniile leadership, vânzări, creativitate și psihologia succesului. Conduce compania Brian Tracy International, specializată în pregătirea și perfecționarea organizațiilor. Este autorul a 70 de cărți, printre care Începe cu c..

Brian Tracy

Kiss that frog! (AUDIOBOOK)

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

În lectura Deliei Panait.În viaţă nu-i ca-n poveşti, spun mulţi. Sau nu. Poţi deveni, în realitate, şi fără prea mult efort, nu doar eroul din poveste, ci şi povestea în sine. În doisprezece paşi simpli poţi învăţa să transformi în prinţ orice broscoi care-ţi apare zilnic în cale, dându-i un sărut f..

Brian Tracy

Kiss that frog! Ediţia a II-a

29,00 lei

Fără TVA: 27,62 lei

În viaţă nu-i ca-n poveşti, spun mulţi. Sau nu. Poţi deveni, în realitate, şi fără prea mult efort, nu doar eroul din poveste, ci şi povestea în sine. În doisprezece paşi simpli poţi învăţa să transformi în prinţ orice broscoi care-ţi apare zilnic în cale, dându-i un sărut fermecat. În acest fel, te..

Brian Tracy

Cum conduc cei mai buni lideri

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

BRIAN TRACY este unul dintre cei mai renumiţi autori de coaching și dezvoltare personală din SUA. Deține funcțiile de chairman și CEO la Brian Tracy International, o companie specializată în instruirea și dezvoltarea persoanelor și organizațiilor. Născut în Canada, într-o familie săracă, a renunţat ..

Brian Tracy

Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa. Ediţi...

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

DESCOPERĂ REGULILE SUCCESULUI ÎN AFACERI ŞI ÎN VIAŢĂ! Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa prezintă un sistem clar şi concis menit să vă dezvăluie structura mentală necesară pentru a avea succesul dorit pe fiecare plan al vieţii. Brian Tracy se axează îndeosebi pe importanţa fixării scopurilor, p..

Brian Tracy

Realizarea ţelurilor

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

Cu toţii avem ţeluri în viaţã, ne dorim sã fim, sã avem, sã ajungem, sã realizãm. Pentru unii acestea rãmân doar vise, pentru alţii devin împliniri. Brian Tracy a ajuns la concluzia cã diferenţa constã în primul rând în formularea ţelului. Este un ţel imaginar sau este formulat în scris, delimitat î..

Brian Tracy

Începe cu ce nu-ți place

27,00 lei

Fără TVA: 25,71 lei

Începe cu ce nu-ţi place! (Eat That Frog!) te învaţă cum să scapi de factorii inhibanţi sau restrictivi, de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna sperând să scapi de ele.Cărțile acestea sunt lecții de viață. Pentru noi toți.Este unul dintre cei mai faimoși autori de studii de dezvol..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)