Bine ai venit!
|
| |

Retur

Ai dreptul să renunți la produsele pe care le achiziţionezi pe www.curteaveche.ro în termen de 14 zile lucrătoare.

Conform Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000, returnarea se poate face fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri pe care trebuie să le acoperi sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, cum ar fi costurile de transport.

Curtea Veche Publishing are obligația să îți ramburseze sumele plătite făra să solicite cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data returnării produselor.

Clientul se obligă ca în momentul returnării să trimită un e-mail pe adresa distributie@curteaveche.ro în care să specifice datele de comandă: numărul comenzii, suma de returnat, modalitatea de plată. Returnarea se va face prin intermediul unei firme de curierat (coletele trimise prin posta nu sunt acceptate), coletul fiind trimis cu valoare ramburs 0 la adresa depozitului nostru: Strada Emil Racovita nr 20, Voluntari, Ilfov.

În cazul retururilor internaționale, cumpărătorul va primi înapoi prin virament bancar suma aferenta produselor achiziționate. Costul de transport nu se returnează. Această regulă se aplică indiferent dacă returul este realizat de către cumpărător sau dacă acesta nu este găsit la adresă de către curier, după multiple încercări.

Produsele digitale (e-books) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur întrucat sunt considerate servicii de către legislatia în vigoare și nu pot fi returnate. Tot excepție fac și CD-urile și DVD-urile care au fost desigilate după primire.