Bine ai venit!
|
| |
Brian Tracy - De neoprit - Curtea Veche Publishing
În curs de apariție

De neoprit

Simți că stagnezi în carieră, cu toate că muncești din greu? Sau poate, dimpotrivă, simți că ești prins într-o activitate care nu te reprezintă? Ești lipsit de motivație, deși faci tot ce îți stă în putere să îi ajungi din urmă pe ceilalți?

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

Este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizaţiilor. De asemenea, este preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com.

A scris 70 de cărți și a creat mai mult de 800 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în 42 de limbi și sunt folosite în 64 de țări. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit. Brian este un adept al învățării continue în domeniul afacerilor, psihologiei, managementului, vânzărilor, economiei, politicii, metafizicii și religiei.

Vei înțelege puterea încrederii în sine, vei învăța să o dezvolți și îi vei motiva și pe ceilalți.

Josh Steimle

De neoprit - Descriere și informații

ȊN CURS DE APARIȚIE - LUNA MAI

Soluția este acum la îndemâna ta: Brian Tracy îți prezintă secretele motivației care te vor ajuta să-ți pui în aplicare ideile, să-ți îndeplinești obiectivele și să-ți însușești principiile prosperității.

Lipsa de motivație, dezorganizarea, procrastinarea au toate o cauză, dar nu dispera: în cartea de față, vei învăța cum să-ți organizezi timpul pentru a avea în sfârșit viața la care visezi. Deprinderea unor obiceiuri bune începe cu pași mici, dar siguri. Odată ce pornești la drum, sfaturile lui Brian Tracy îți vor oferi pârghiile necesare ca să atingi culmi noi și te vor ajuta să obții mult râvnitul succes.

Anul apariției: 2024

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 208

Traducere: Andreea Tudorică

Autor: Brian Tracy

Titlu original: Unstoppable

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1662-9