Bine ai venit!
|
| |
Chris Bailey - Cum să ai o minte liniștită într-un mediu stresant - Curtea Veche Publishing
-25%

Cum să ai o minte liniștită într-un mediu stresant

48,75 lei 65,00 lei
Într-o lume care funcționează cu piciorul pe accelerație, dar în care noi uităm cât de anxioși ne face această goană, Cum să ai o minte liniștită într-un mediu stresant este un ghid valoros, care ne învață că productivitatea se poate obține și cu calm.

CHRIS BAILEY este expert în productivitate, calitate în care semnează mai multe cărți devenite bestsellere. Scrie pe chrisbailey.com și consiliază organizații din întreaga lume cu scopul de a le face mai rentabile, fără ca transformarea să li se pară copleșitoare celor implicați. Despre acest subiect a vorbit la conferințele TED și a scris sute de articole, apărute în publicații precum The New York Times, The Wall Street Journal, GQ, HuffPost, New York Magazine, Harvard Business Review, Fast Company și Lifehacker. Cărțile lui Bailey au fost traduse în peste 20 de limbi. Locuiește în Ottawa.

Un ghid pragmatic pentru diminuarea stresului.

Publishers Weekly

O carte care ne inspiră să rămânem liniștiți într-o lume stresantă și plină de anxietate. De neimaginat, nu-i așa?

Henry Emmons

O metodă clară și concisă, care îmbină știința cu dezvoltarea personală.

Oprah Daily

Chris este unul dintre cei mai productivi oameni pe care ți-ai dori să-i întâlnești. Eu îl știu și ca pe unul dintre cei mai liniștiți. Cartea îți arată cum a reușit el să îmbine aceste două calități și îți demonstrează că la fel poți și tu.

Cait Flanders

O carte susținută științific, care își învață cititorii cum să fie mai productivi în perioadele de neliniște.

Reader’s Digest

În Cum să ai o minte liniștită într-un mediu stresant, Bailey explică de ce e important să fii liniștit și îți arată nu numai cum să ajungi, ci și cum să rămâi în această stare.

Dr. Samantha Boardman

Vești bune: Bailey se răfuiește cu productivitatea și îți arată de ce „investiția în liniște“ e secretul unei vieți cu adevărat productive.

San Francisco Chronicle

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Cum să ai o minte liniștită într-un mediu stresant - Descriere și informații

Lumea digitală este epuizantă, legea succesului pare să nu admită veto, iar mentalitatea abundenței e acceptată ca un dat. Rezultatul? Ajungem la stres cronic, care ne aduce în pragul burnoutului. Chris Bailey s-a hotărât să scrie această carte după ce a trecut el însuși printr-un episod de epuizare, pe care l-a depășit conștientizând sursele ascunse de stres și căutând metodele prin care să devină productiv și liniștit în același timp. Câteva ponturi: mai puțină dopamină, mai mult timp petrecut în lumea analogică, atenție și… deprinderea științei de a savura.

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 368

Traducere: Oana Pascu

Autor: Chris Bailey

Titlu original: How To Calm Your Mind

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1596-7

Cum să ai o minte liniștită într-un mediu stresant - Cărți asemănătoare