Bine ai venit!
|
| |
Brian Tracy - Transformarea Phoenix - Curtea Veche Publishing
-25%

Transformarea Phoenix

12 calități ca să te reinventezi
41,25 lei 55,00 lei
Poți să-ți îmbunătățești cariera, dar mai ales să-ți schimbi viața din temelii, dacă începi să lucrezi susținut la șlefuirea unor calități esențiale.

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

Este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizaţiilor. De asemenea, este preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com.

A scris 70 de cărți și a creat mai mult de 800 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în 42 de limbi și sunt folosite în 64 de țări. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit. Brian este un adept al învățării continue în domeniul afacerilor, psihologiei, managementului, vânzărilor, economiei, politicii, metafizicii și religiei.

Brian Tracy și „succesul personal“ sunt sinonime.

Jim Cathcart

Brian Tracy te ajută să-ți stabilești obiectivele și să le atingi într-un timp record, urmând pas cu pas un proces de lucru bine pus la punct.

The Coaching Academy

Transformarea Phoenix - Descriere și informații

De ce calități ai nevoie ca să atingi succesul? Iată o întrebare frecventă, fără un răspuns definitiv. Pornind de la cel mai cunoscut mit al transformării de sine, cel al păsării Phoenix, Brian Tracy le oferă tuturor celor preocupați de dezvoltarea personală o perspectivă practică și încurajatoare.

Adoptă obiceiuri noi și schimbă-ți modul de a gândi, începând prin a-ți organiza timpul mai eficient. Nu știi cum să-ți stabilești obiective? Vrei să-ți dezvolți autodisciplina, principala calitate a oamenilor de succes? Tracy vine acum în sprijinul tău: Transformarea Phoenix cuprinde cele mai la îndemână modalități de autoperfecționare, menite să te ajute pas cu pas să-ți împlinești potențialul.

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 192

Traducere: Ludovic-Ștefan Skultety

Autor: Brian Tracy

Titlu original: The Phoenix Transformation. 21 Qualities of High Achievers to Reboot Your Career and Life

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1510-3