Telefon Curtea Veche

Daniel Goleman

Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)

Daniel Goleman

Emoţii vindecătoare. Dialoguri cu Dalai Lama des...

 

 

Ce se întâmplă când se întâlnesc gândirea științifică occidentală și înțelepțiunea milenară orientală? Oare mintea ne poate vindeca trupul? Cum sunt interconectate creierul, sistemul imunitar şi emoţiile? Care sunt emoţiile asociate cu starea de bine? Cum anume funcţionează înţelegerea, ca funcţie a..

Daniel Goleman

Inteligenţa emoţională (EBOOK)

 

 

Cartea lui Daniel Goleman a marcat o revoluţie uluitoare în psihologie prin analiza importanţei covârşitoare a emoţiilor în dezvoltarea personalităţii umane. Studiul său ne explică cum, atunci când ne înţelegem sentimentele, situaţia în care ne aflăm devine mai limpede. Descoperim chiar un nou mod d..

Daniel Goleman

Însușiri modificate (EBOOK)

 

 

„Iată o carte care îţi poate schimba viaţa. Daniel Goleman şi Richard Davidson îţi arată nu doar puterea formidabilă pe care o are meditaţia, ci şi cele mai inteligente metode de a o practica pentru a obţine maximum de beneficii. Însuşiri modificate este ghidul tău pentru o viaţă mai ancorată în pre..

Daniel Goleman

Inteligenţa socială (EBOOK)

 

 

Îmbinând cercetarea științifică cu numeroase exemple din viața personală a autorului și tot felul de povestiri cu personaje interesante, cartea oferă răspunsuri complexe la problemele noastre legate de interacțiunile sociale.Avem un instinct al supraviețuirii, dar, de asemenea, unul al altruismului...

Daniel Goleman

Focus

50,00 lei

Fără TVA: 47,62 lei

Autorul cărții Inteligența emoțională revine în atenția publicului cu o perspectivă originală asupra uneia dintre resursele impropriu exploatate în ziua de azi: atenția, ingredientul secret al performanței. De peste 20 de ani, psihologul Daniel Goleman studiază cele mai noi descoperiri din științele..

Daniel Goleman

Focus (EBOOK)

 

 

Un ghid indispensabil pentru a combate deficitul de atenție și pentru a excela în orice faceți.Autorul cărții Inteligența emoțională revine în atenția publicului cu o perspectivă originală asupra uneia dintre resursele impropriu exploatate în ziua de azi: atenția, ingredientul secret al performanței..

Daniel Goleman

Pachet Daniel Goleman

499,00 lei

Fără TVA: 475,24 lei

Pachetul contine titlurile:  Emoţiile distructive, Focus, Inteligenţa emoţională în Leadership, Inteligenţa emoţională , Inteligenta sociala, Insusiri modificate, Emotii vindecatoare, Ce înseamnă să fii un lider bun, Leadership: Puterea inteligenței emoționale, Forța binelui, Creierul și inteli..

Daniel Goleman

Pachet Daniel Goleman #2

122,00 lei

Fără TVA: 116,19 lei

Pachetul conține volumele Însușiri modificate, Emoțiile distructive și Emoții vindecătoare...

Daniel Goleman

Pachet Daniel Goleman #1

135,00 lei

Fără TVA: 128,57 lei

Pachetul conține volumele Focus, Inteligenţa emoţională în leadership și Ce înseamnă să fii un lider bun..

Daniel Goleman

Inteligenţa socială

55,00 lei

Fără TVA: 52,38 lei

Avem un instinct al supraviețuirii, dar, de asemenea, unul al altruismului. Am fost învățați că viața e o luptă, dar natura favorizează mai degrabă relațiile pozitive. Iar compasiunea vindecă într-un fel în care medicina încă nu o poate face. Acestea, și multe altele, sunt veștile bune pe care ni le..

Daniel Goleman

Însușiri modificate

42,00 lei

Fără TVA: 40,00 lei

DANIEL GOLEMAN (n. 7 martie 1946) este psiholog şi cercetător în domeniul psihologiei clinice şi al ştiinţelor comportamentale, discipline în care şi a obţinut doctoratul la Harvard. A primit premiul Career Achievement (Premiul pentru Întreaga Carieră) din partea American Psychological Association (..

Daniel Goleman

Inteligenţa emoţională

57,00 lei

Fără TVA: 54,29 lei

..

Daniel Goleman

Creierul și inteligența emoțională. Ediția a ...

30,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

În ultimii ani, cunoştinţele despre bazele neurologice ale inteligenţei emoţionale s-au înmulţit considerabil datorită noilor studii din neuroştiinţe. În această carte, Daniel Goleman reuneşte cele mai relevante informaţii despre dinamica neuronală care susţine formarea și dezvoltarea abilităţilor ..

Daniel Goleman

Ce înseamnă să fii un lider bun

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Daniel Goleman se numără printre cei mai influenţi zece autori care au scris despre lumea afacerilor, iar articolul  „Ce înseamnă să fii un lider bun?“, scris în 1998, care dă şi titlul acestei cărţi şi pe care îl găsiţi integral în primul capitol, se află în top 10 al celor mai citite şi mai a..

Daniel Goleman

Leadership: Puterea inteligenței emoționale

30,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

Cartea de faţă, despre puterea inteli­genţei emoţionale în leadership, este prima culegere cuprinzătoare în care autorul îşi adună descoperirile cheie în domeniu. Acest material, adeseori extras din celelalte cărţi ale lui Daniel Goleman, care şi-au demonstrat din plin eficienţa, e de natură să spri..

Daniel Goleman

Forța binelui - Viziunea lui Dalai Lama pentru lu...

42,00 lei

Fără TVA: 40,00 lei

În discursul lui Dalai Lama, argumentele științei susțin îndemnurile religiei – semn al unei gândiri logice și umaniste.Vom găsi în aceste pagini câteva dintre poveștile reale ale unor oameni care au pus în practică ideile susținute de el, ca rezultat îmbunătățind viața altora și, în plus, dobândind..

Daniel Goleman

Emoţiile distructive. Ediţia a III-a

58,00 lei

Fără TVA: 55,24 lei

Multe dintre suferinţele îndurate de-a lungul timpului de umanitate au fost generate de emoţii distructive — de acele reacţii afective care ne rănesc pe noi înşine, dar şi pe ceilalţi. Dar ce sunt aceste emoţii şi ce anume le favorizează apariţia sau le declanşează, perturbând echilibrul interior? C..

Daniel Goleman

Emoţii vindecătoare. Dialoguri cu Dalai Lama des...

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Oare mintea ne poate vindeca trupul? Cum sunt interconectate creierul, sistemul imunitar şi emoţiile? Care sunt emoţiile asociate cu starea de bine? Cum anume funcţionează înţelegerea, ca funcţie a minţii, în context medical? Există oare o fundamentare biologică a eticii? Cum ne poate ajuta ideea de..

Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)