Bine ai venit!
|
| |
Fabrice Midal - Carte dezvoltare personală-Cele cinci porți spre propria spiritualitate - Curtea Veche Publishing
-25%

Carte dezvoltare personală-Cele cinci porți spre propria spiritualitate

42,75 lei 57,00 lei
Ca să te bucuri de o trezire spirituală autentică, nu trebuie să ieși din tine, ci dimpotrivă: să te înrădăcinezi mai adânc și mai adevărat în propriul sine și în realitate. Îndrăznește: găsește-ți propria poartă, fă un pas înainte și deschide-o.
Fabrice Midal este filozof, istoric de artă, eseist și editor. În cele câteva zeci de cărți care îi poartă semnătura, scrie despre Socrate și Hristos, Caravaggio și Jackson Pollock, Donald Trump și Kim Kardashian. Este unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai practicii meditației în Franța, pledând pentru o abordare modernă a ei, care să răspundă nevoilor reale ale occidentalului contemporan. Din acest punct de vedere, se declară adept al budismului laic, iar în calitate de specialist în tipurile de violență specifice vieții cotidiene (burnout, manipulare, dependențele de mediul digital), a fondat în 2006 École occidentale de méditation (Școala occidentală de meditație). Scopul acestei organizații se abate de la dezideratele budismului tradițional, propunând în schimb abordări și metode simple care să îi ajute pe doritori să facă față violenței cotidiene într-un mod cât se poate de concret. Este o figură extrem de populară în Franța, titlurile lui fiind vândute în sute de mii de exemplare. Dintre cărțile sale, la Curtea Veche Publishing au apărut Cum să ți se rupă à la française, Scapă-ți pielea! Devino narcisist, Trei minute de filozofie, Oare sunt hipersensibil?, Cum să-ți păstrezi seninătatea când totul în jur se prăbușește și Cele cinci porți spre propria spiritualitate. Pe site-ul personal, fabricemidal.com, sunt disponibile mai multe informații despre autor, precum și un newsletter, o serie de înregistrări și un curs online de meditație dedicat hipersensibililor.

O carte pedagogică plină cu anecdote, explicații și sfaturi foarte practice.

Radio Vinci Autoroutes

Metoda care ne ajută să descoperim energia pozitivă ascunsă în noi.

La nouvelle république

Carte dezvoltare personală-Cele cinci porți spre propria spiritualitate - Descriere și informații

Ce relație ai cu spiritualitatea? Crezi că le e rezervată doar inițiaților și maeștrilor din tradițiile orientale? Veșnic visător pragmatic, Fabrice Midal demontează și acum prejudecățile, abordând spiritualitatea ca pe o dorință intimă, care se trăiește zi de zi. El nu îți propune o fugă în afara ta, ci o mai bună așezare în tine însuți, în propria energie.

Chemând în ajutor etimologia, antropologia, pe Mary Poppins și pe zâna bună, Midal identifică cinci tipuri de energie, echivalentul a cinci fericiri ale ființei: roșie, verde, albă, galbenă, albastră. Ca să te bucuri de o trezire spirituală autentică, rămânând totuși ancorat în realitatea existenței, trebuie să-ți găsești propria poartă. Empatic și îndrăzneț ca de obicei, proful de meditație à la française îți propune o serie de exerciții prin care să-ți identifici poarta dominantă și să cultivi în tine darurile fiecărei energii. Ce culoare are spiritualitatea ta?

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 224

Traducere: Ludovic-Ștefan Skultéty

Autor: Fabrice Midal

Titlu original: Les 5 portes. Trouve le chemin de ta spiritualité

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1580-6