Bine ai venit!
|
| |
Dale Carnegie & Associates, Michael Crom, Joe Hart - Preia controlul - Curtea Veche Publishing
-30%

Preia controlul

Descoperă puterea interioară și construiește relații solide
43,40 lei 62,00 lei
Preia controlul se adresează tuturor celor care își doresc să devină stăpânii propriului destin.
DALE CARNEGIE & ASSOCIATES, INC. a fost înfiinţată în 1912 și își are sediul în orașul New York. Compania oferă cursuri și pregătire în domeniul leadershipului, al vânzărilor și în PR, punând accent pe comu-nicare și relaţiile interumane. În seria Dale Carnegie, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Secretele succesului (Dale Carnegie); Cum să vorbim în public (Dale Carnegie); Secretele celor trei maeștri ai succesu-lui pentru a-ți schimba viața (Dale Carnegie, Joseph Murphy, Napoleon Hill); Stand & Deliver (Dale Carnegie® Training); Rezolvă conflictele din viața ta (Dale Carnegie & Associates); Cum schimbarea aduce succesul (Dale Carnegie & Associates); Cum să te bucuri de viață și de job; Secretele succesului în era digitală (Dale Carnegie & Associates, Brent Cole); Cum să devii un lider eficient (Dale Carnegie & Associates); Tehnici de a vinde (Dale Carnegie & Associates, Michael Crom, J. Oliver Crom); Liderul poți fi tu (Dale Carnegie & Associates, Stuart R. Levine, Michael A. Crom); Ascultă! (Dale Carnegie & Associates).

MICHAEL CROM este nepotul lui Dale Carnegie și încă din 1978 a activat în cadrul Dale Carnegie® Training. A fost responsabil de serviciile de suport pe plan global, de instruirea prin materiale în format digital și de dezvoltarea planurilor strategice ale companiei. În prezent, face parte din consiliul director al Dale Carnegie & Associates, Inc.

JOE HART și‑a început cariera ca avocat, apoi a renunțat la domeniul juridic, s‑a angajat într‑o companie imobiliară importantă și a fondat InfoAlly. Și-a vândut afacerea și a ajuns președintele companiei Asset Health, iar în 2015 a devenit președinte și director general al organizației Dale Carnegie. Este gazda podcastului Take Command: A Dale Carnegie Podcast și ține conferințe în întreaga lume, abordând teme precum leadershipul, rezistența psihică și inovarea.

Ca să preluăm controlul asupra viitorului și vieții noastre, mai întâi trebuie să ne conectăm cu noi înșine și să ne stăpânim propriile gânduri, emoții, relații și acțiuni. Această carte excepțională și profundă pune în valoare ideile lui Carnegie prin istorisiri grăitoare și un stil documentat și captivant. Într-o manieră practică și ușor de abordat, cartea te ajută să îți descoperi adevăratul potențial și să îți trăiești viața cu înțelepciune.

Rajeev Dubey

Ce bine era să fi citit această carte când eram tânăr! Este una dintre cele mai intuitive cărți despre cum să îți gestionezi gândurile, să construiești relații solide și să trăiești așa cum vrei.

Dave Winfield

O carte relevantă și practică! Joe și Michael pun într-o perspectivă inovativă ideile excepționale ale lui Carnegie, oferindu-le liderilor din actuala generație un nou punct de referință în domeniu. E timpul să îți construiești cariera și viața la care ai visat dintotdeauna!

Marshall Goldsmith

Preia controlul este o hartă plină de sfaturi valoroase care te ajută să tinzi mereu spre mai bine. Prin transformarea oricărei schimbării în oportunitate, te învață cum să dai la o parte cele mai mari bariere din viața ta: gândurile.

Yasmin Davidds

Îmi place la nebunie cartea! Nu doar că este scrisă în spiritul ideilor lui Carnegie, care m-au ajutat foarte mult de-a lungul timpului, dar surprinde inclusiv esența sistemului de management pe care l-am aplicat cu succes mai bine de patruzeci de ani în calitate de director executiv la Boeing și Ford. Leadershipul se naște în inima liderului. Ai nevoie de modestie, pasiune, disciplină, încredere și reziliență. Trebuie să pui pe primul plan munca în echipă și oamenii alături de care lucrezi. Nu în ultimul rând, trebuie să ai o viziune integratoare, care să îți aducă rezultatele scontate.

Alan Mulally

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Preia controlul - Descriere și informații

Inspirați de conceptele motivaționale ale lui Dale Carnegie și de modul în care acestea le-au schimbat viața, Joe Hart și Michael Crom îți oferă un ghid original cu ajutorul căruia îți poți descoperi puterea interioară, construi relații solide și de durată și, poate cel mai important, stăpâni gândurile, ca să faci cele mai bune alegeri atât în carieră, cât și în viață.

Anul apariției: 2023

Format: 14.5 × 20.5 cm

Număr pagini: 352

Traducere: Ludovic -Ștefan Skultéty

Autor: Dale Carnegie & Associates, Joe Hart, Michael Crom

Titlu original: TAKE COMMAND: Find Your Inner Strenght, Build Enduring Relationships, and Live the Life You Want

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1547-9