Dale Carnegie

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Dale Carnegie

Secretele succesului (AUDIOBOOK)

95,00 lei

Fără TVA: 79,83 lei

În lectura lui Mihai Baranga.Ce anume îşi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o carieră ascendentă, prieteni de încredere, o familie iubitoare, un trai decent... şi altele asemenea. Desigur, motivele pentru care un om îşi doreşte ceva anume sunt complet personale, însă met..

Dale Carnegie

Cum să vorbim în public

40,00 lei

Fără TVA: 38,10 lei

Dale Carnegieeste unul dintre cei mai celebri autori de lucrări care încurajează dezvoltarea și formarea personală, renumit atât pentru elocvența discursurilor sale, cât și pentru farmecul și puterea de convingere de care dă dovadă în scris.Cea mai bună mărturie a acestor calități, care l-ar fi putu..

Dale Carnegie

Stand & deliver

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Unul dintre marii vizionari ai literaturii motivaționale, Dale Carnegie, a prevăzut cu o incredibilă limpezime importanța pe care o va avea, în zilele noastre, discursul public. Sfaturile și strategiile lui sunt adoptate de personalități ale vieții publice, de directori ai unor mari companii, de ar..

Dale Carnegie

Secretele succesului. Cum să vă faceţi prieteni...

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Dale Carnegie spunea că „succesul înseamnă să obţii ceea ce vrei, iar fericirea înseamnă să vrei ceea ce ai obţinut“.Dar ce anume îşi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o carieră ascendentă, prieteni de încredere, o familie iubitoare, un trai decent… şi altele asemenea. D..

Dale Carnegie

Cum să devii remarcabil

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

DALE CARNEGIE (1888–1955), pe numele lui real Dale Carnegey, s-a născut într-o familie săracă de fermieri americani. După absolvirea facultăţii, a vândut cursuri prin corespondenţă în Nebraska şi a obţinut câteva roluri ca actor la New York, fără mare succes. În 1912, este angajat de Young Men Chris..

Dale Carnegie

Pachet Dale Carnegie ...

230,00 lei

Fără TVA: 219,05 lei

Pachetul contine titlurile: Secretele succesului, Cum sa devii remarcabil, Tehnici de a vinde, Cum să te bucuri de viaţă şi de slujbă, Secretele succesului in era digitala, Liderul poţi fi tu.  ..

Dale Carnegie

Cum să te bucuri de viaţă şi de slujbă. Ediţ...

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

„Fericirea nu depinde de circumstanţe exterioare; ea e determinată de atitudinea noastră mentală.“„Nu-i vorba de ceea ce aveţi, cine sunteţi, unde vă aflaţi sau ce vă face fericiţi ori nefericiţi; contează ce credeţi despre toate acestea.“„Unul dintre cele mai tragice lucruri pe care le-am văzut în ..

Dale Carnegie

Secretele succesului în era digitală

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

În lumea contemporană, caracterizată de apariţia reţelelor de socializare, dominaţia e-mailului şi înlocuirea interacţiunilor directe de către cele virtuale, lecţiile lui Dale Carnegie nu sunt doar actuale, ci şi extrem de importante. Deşi nu ar fi putut niciodată prezice traiectoria pe care o va ur..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)