Parenting

Parentingul este despre noi, părinții. Cu toate că instinctul îndrumă pe orice părinte către deciziile corecte pentru copilul lui, doar citind poți să știi cum să reacționezi mai bine în anumite condiții. Toate cărțile de parenting de la Curtea Veche Publishing sunt scrise de experți în creșterea copiilor, care oferă informații și sfaturi valoroase.
Copilul invizibil
icon-favorite
-10%

49,00 lei

44,10 lei

Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor
icon-favorite
-15%
Cele cinci limbaje ale iubirii pentru adolescenți
icon-favorite
-15%
Dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor
icon-favorite
-15%
Mami, tati, mă auziţi?
icon-favorite
-15%

40,00 lei

34,00 lei

Cele cinci limbaje ale scuzelor
icon-favorite
-15%

38,00 lei

32,30 lei

Parenting conștient
icon-favorite
-15%

47,00 lei

39,95 lei

Mami? Da, dragoste!
icon-favorite
-10%

55,00 lei

49,50 lei

Parenting pozitiv
icon-favorite
-15%

42,00 lei

35,70 lei

Rolul de părinte aduce nenumărate provocări și pentru că de multe ori simți nevoia unor sfaturi sau pur și simplu vrei să afli lucruri noi, cărțile de parenting sunt soluția.
Știm cu toții că practica este cea mai grea, însă sfaturile de parenting sunt menite să îți ofere o perspectivă nouă și să îți dezvăluie cum să faci față provocărilor actuale pe care meseria de părinte le implică în secolul vitezei. Despre ce înseamnă parenting, tactici și metode recomandate afli dintr-o serie de cărți de referință pe care ți le punem la dispoziție la Curtea Veche Publishing.
Cum să le vorbim copiilor asfel încât să ne asculte este un ghid esențial pentru părinții copiilor cu vârste între 2 și 7 ani, scris de Joanna Faber și Julie King. Gary Chapman ne învață cum să le arătam celor mici afecțiunea noastră în cartea Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor. Dacă vrei să înțelegi ce încearcă să îți transmită copilul tău, dacă vrei să interpretezi limbajul nonverbal, te ajută psihologul Jacques Salomé în paginile cărții Mami, tati, mă auziți?
Tu ce carte de parenting vrei să citești? Consultă întreaga noastră colecție de cărți de parenting și alege-o pe cea care ți-a atras atenția.