Bine ai venit!
|
| |
Steve Magness - Carte dezvoltare personală-Înfruntă lucrurile dificile - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Înfruntă lucrurile dificile

Știința din spatele rezilienței
44,10 lei 63,00 lei
Să fii dur este noua ta superputere! Ai încredere – chiar poate să-ți schimbe viața și întreaga perspectivă asupra lumii.

STEVE MAGNESS a fost sportiv de performanță, iar în prezent e coach pe probleme de reziliență și aptitudini mintale și lucrează cu antreprenori și sportivi. A absolvit University of Houston și George Mason University. Articolele lui au apărut în numeroase publicații, printre care Forbes, Sports Illustrated, Men’s Health, The New Yorker, The Wall Street Journal, The New York Times, The Guardian și Business Insider. Este cofondator al platformei online The Growth Equation, care oferă asistență celor care își doresc să înțeleagă și să practice starea de bine și performanța. Cărțile lui s-au vândut în peste 750 000 de exem-plare și au fost traduse în peste 25 de limbi.

În viziunea lui Magness, adevărata forță interioară e nuanțată, flexibilă, calmă și perfect antrenabilă.

Adam Alter

O lectură obligatorie pentru părinți, antrenori și pentru oricine își dorește să înfrunte pregătit marile obstacole ale vieții.

Malcom Gladwell

Înfruntă lucrurile dificile te va face să reevaluezi noțiunea de duritate. Steve Magness demonstrează convingător și admirabil că puterea interioară este superioară celei exterioare, iar modestia este superioară bravadei. O lectură obligatorie!

Annie Duke

Steve Magness desființează ideea populară, dar periculoasă, conform căreia un caracter dur presupune să treci în forță peste probleme. Adevărata duritate presupune vulnerabilitate și o procesare conștientă, deliberată a factorilor de stres. Această carte mi-a schimbat perspectiva asupra stoicismului și abilităților fizice de pe terenul de sport, și nu numai. Nu pot decât s-o recomand cu căldură.

Adam Alter

Îi admirăm pe antrenorii și pe liderii care merg pe selectarea celor mai duri, însă cercetările arată că e cel mai greșit mod de a cultiva reziliența. A venit momentul să recurgem la știință, iar Steve Magness exact asta face.

David Epstein

Steve Magness cunoaște bine psihologia sportivului de performanță, atât teoretic, cât și practic. Înfruntă lucrurile dificile este cel mai bun curs dacă vrei să perseverezi și să fii mai încrezător în tine însuți atunci când îți sunt testate limitele.

Christie Aschwanden

Steve Magness ne oferă o nouă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă să fii dur.

Malcolm Gladwell

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Înfruntă lucrurile dificile - Descriere și informații

Și tu crezi că să fii dur înseamnă să nu-ți pese de nimic, să treci peste situațiile dificile fără să te uiți în urmă, să nu-ți manifești emoțiile, să nu dai niciun semn de vulnerabilitate? Atunci nu ești singurul… care greșește.

Steve Magness, fost alergător de performanță, îți explică de ce e depășită această viziune și îți arată cum să-ți dezvolți adevărata duritate psihică. Mai exact, te ajută să-ți recunoști și să-ți controlezi trăirile sufletești, să-ți depășești complexele și să evoluezi în ciuda propriilor slăbiciuni și traume, pentru a înfrunta cu succes încercările la care te supune viața.

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 352

Traducere: Anastasia Ilie

Autor: Steve Magness

Titlu original: DO HARD THINGS: Why We Get Resilience Wrong and The Surprising Science of Real Toughness

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1582-0

Înfruntă lucrurile dificile - Cărți asemănătoare