Telefon Curtea Veche

Brené Brown

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Brené Brown

Îndrăznește să conduci (EBOOK)

 

 

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER„Îndrăznește să conduci îți va zgudui toate convingerile despre leadershipul curajos.”— Tarana Burke, inițiatoarea #MeToo„Îndrăznește să conduci vorbește despre adevăratul leadership: tenace, izvorât din inimă, dar manifestând tărie de caracter.”— Brook J. Leonard, United..

Brené Brown

Curajul în sălbăticie (EBOOK)

 

 

Cartea lui Brené Brown este cum nu se poate mai actuală, prin provocarea pe care o adresează: cultivarea sentimentului de apartenență adevărată în comunitățile în care trăim, în organizații și în cultura noastră, într-un prezent în care sciziunile de tot felul sunt la ordinea zilei.Sentimentul de ap..

Pachet Bréne Brown
-40%

Brené Brown

Pachet Bréne Brown

87,00 lei

145,00 lei

Fără TVA: 82,86 lei

Pachetul conține următoarele titluri: Curajul în sălbăticie, Curajul de a fi vulnerabil și Îndrăznește să conduci.Trei bestselleruri din clasamentul New York Times de la renumita expertă în sociologie Brené Brown. atât pentru cărțile sale, cât și pentru TED Talk-urile sale urmărite de aproape 50 de ..

Curajul în sălbăticie. Ediția a II - a
-25%

Brené Brown

Curajul în sălbăticie. Ediția a II - a

31,50 lei

42,00 lei

Fără TVA: 30,00 lei

Sentimentul de apartenență este înțeles ca dorința înnăscută a oamenilor de a face parte din ceva mai amplu decât propria persoană. Dar într-o eră a polarizării crescânde, ne vedem puși în fața nevoii de a redefini acest concept. Cu toții avem nevoie să simțim că facem parte din ceva, dar astăzi, câ..

Curajul de a fi vulnerabil
-25%

Brené Brown

Curajul de a fi vulnerabil

36,00 lei

48,00 lei

Fără TVA: 34,29 lei

Aceasta nu este o carte despre victorie sau înfrângere, ci despre curaj. Într-o lume a lui „niciodată nu-i destul“, în care frica a devenit o a doua natură, vulnerabilitatea este subversivă. Incomodă. Ba, uneori, chiar puțin periculoasă. Fără îndoială, a ne-o asuma implică riscuri mult mai mari decâ..

Îndrăznește să conduci
-25%

Brené Brown

Îndrăznește să conduci

41,25 lei

55,00 lei

Fără TVA: 39,29 lei

Un lider nu este definit de statut, de funcții sau de exercitarea puterii. Oricine își asumă responsabilitatea de a dezvălui potențialul oamenilor sau al ideilor și are curajul de a-l dezvolta este un lider. Când îndrăznim să conducem, nu pretindem că avem toate răspunsurile corecte; ne păstrăm..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)