Telefon Curtea Veche

Brené Brown

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Brené Brown

Îndrăznește să conduci (EBOOK)

 

 

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER„Îndrăznește să conduci îți va zgudui toate convingerile despre leadershipul curajos.”— Tarana Burke, inițiatoarea #MeToo„Îndrăznește să conduci vorbește despre adevăratul leadership: tenace, izvorât din inimă, dar manifestând tărie de caracter.”— Brook J. Leonard, United..

Brené Brown

Curajul în sălbăticie (EBOOK)

 

 

Cartea lui Brené Brown este cum nu se poate mai actuală, prin provocarea pe care o adresează: cultivarea sentimentului de apartenență adevărată în comunitățile în care trăim, în organizații și în cultura noastră, într-un prezent în care sciziunile de tot felul sunt la ordinea zilei.Sentimentul de ap..

Pachet Bréne Brown
-50%

Brené Brown

Pachet Bréne Brown

72,50 lei

145,00 lei

Fără TVA: 69,05 lei

Pachetul conține următoarele titluri: Curajul în sălbăticie, Curajul de a fi vulnerabil și Îndrăznește să conduci.Trei bestselleruri din clasamentul New York Times de la renumita expertă în sociologie Brené Brown. atât pentru cărțile sale, cât și pentru TED Talk-urile sale urmărite de aproape 50 de ..

Curajul de a fi vulnerabil
-35%

Brené Brown

Curajul de a fi vulnerabil

31,20 lei

48,00 lei

Fără TVA: 29,71 lei

Aceasta nu este o carte despre victorie sau înfrângere, ci despre curaj. Într-o lume a lui „niciodată nu-i destul“, în care frica a devenit o a doua natură, vulnerabilitatea este subversivă. Incomodă. Ba, uneori, chiar puțin periculoasă. Fără îndoială, a ne-o asuma implică riscuri mult mai mari decâ..

Îndrăznește să conduci
-35%

Brené Brown

Îndrăznește să conduci

35,75 lei

55,00 lei

Fără TVA: 34,05 lei

Un lider nu este definit de statut, de funcții sau de exercitarea puterii. Oricine își asumă responsabilitatea de a dezvălui potențialul oamenilor sau al ideilor și are curajul de a-l dezvolta este un lider. Când îndrăznim să conducem, nu pretindem că avem toate răspunsurile corecte; ne păstrăm..

Brené Brown

Curajul în sălbăticie

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

BRENÉ BROWN, doctor în asistență socială, este profesor cercetător la Colegiul Postuniversitar de Asistență Socială din cadrul Universității din Houston, finanțat de Fundația Huffington. Și a petrecut ultimii 16 ani studiind curajul, vulnerabilitatea, rușinea și empatia și este autoarea a trei cărți..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)