Bine ai venit!
|
| |
Dr. Robin Stern - Efectul Gaslight - Curtea Veche Publishing
-25%

Efectul Gaslight

Cum să recunoști manipularea și să-i reziști
45,00 lei 60,00 lei
În Efectul Gaslight, dr. Robin Stern îți arată cum să-ți dai seama ce relații merită salvate și din care trebuie să ieși și, mai ales, cine vrea să-ți controleze viața, fiind fermecător la început, iar apoi tiranic. Stă în puterea ta să pui capăt relațiilor toxice.

Dr. Robin Stern este director asociat la Yale Center for Emotional Intelligence și cercetător asociat la Child Study Center din cadrul Yale. E psihanalist acreditat, cu peste 30 de ani de experiență în tratarea indivizilor, cuplurilor și familiilor. Este unul dintre dezvoltatorii RULER, programul de la Yale Center pentru includerea studierii inteligenței emoționale în comunitățile școlare și în mediile profesionale.

Oferă consultanță spitalelor și companiilor, ajutându-i pe angajați să-și dezvolte inteligența emoțională. Între 2014 și 2015 a fost bursieră a Yale Public Voices Fellowship, iar articolele ei de cercetare au fost publicate în Psychology Today, The Huffington Post, The Washington Post, The Hill, Harvard Business Review și pe Time.com.

Efectul Gaslight este ca un prieten sincer și loial în vremuri grele. Dr. Robin Stern îți e alături în relația nefericită în care te afli, te ajută să te schimbi, să devii mai puternică și mai înțeleaptă.

Rachel Simmons

În interior, ai puterea deplină de a te elibera de Efectul Gaslight. Primul pas este să devii conștientă de rolul tău în acest tip de manipulare, de modurile în care propriile comportamente, dorințe și fantezii te-ar putea determina să-l idealizezi pe gaslighter și să-i cauți validarea.

Dr. Robin Stern

Dr. Robin Stern clarifică un fenomen care creează confuzie în mintea noastră și ne face să ne îndoim de noi înșine.

Cătălina Dumitrescu, psiholog clinician și psihoterapeut

Un instrument esențial pentru supraviețuire. Autoarea își invită cititoarele într-o călătorie în urma căreia vor fi capabile să preia frâiele propriului destin.

Phyllis Chesler

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Efectul Gaslight - Descriere și informații

Soțul tău flirtează cu altă femeie, iar când îi ceri explicații, îți spune să nu mai fii nesigură pe tine și posesivă. Vă certați și tot tu îți ceri iertare, convinsă că ai greșit. Mama ta îți critică jobul, iubitul, vestimentația. Dar tu nu ripostezi, pentru că te gândești că la urma urmei s-ar putea să aibă dreptate, iar o persoană matură, ca tine, poate să accepte și niște observații, nu-i așa? Dacă ești de părere că astfel de lucruri nu sunt grave, mai gândește-te. Manipularea de tip gaslight e o formă perfidă de abuz emoțional, dificil de recunoscut, și este extrem de greu să te eliberezi de ea.

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 368

Traducere: Cristina Stan

Autor: Dr. Robin Stern

Titlu original: The Gaslight Effect

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1554-7

Cărți de același autor
Efectul Gaslight - Cărți asemănătoare