Bine ai venit!
|
| |

Despre eBooks

E-book-urile sau cărțile electronice publicate pe către Curtea Veche Publishing pot fi achiziționate direct pe platformele cele mai populare de distribuire: Google Books, Apple Books, Paydemic, Voxa.

E-book-urile publicate e către Curtea Veche Publishing sunt protejate prin sisteme de protecție a drepturilor de autor de tip DRM.


1. Cum cumpăr cărțile electronice?
În pagina produsului electronic sau în pagina cărții care are atât format tipărit cât și electronic, apasă pe butonul eBook sau pe butonul specific platformei de pe care vrei sa o descarci (Google Books, Apple Books, Paydemic, Voxa). Vei fi redirecționat pe platforma specifică, unde vei putea plăti și citi cartea aleasă. 

2. Cum plătesc cărțile electronice?
Cărțile electronice pot fi plătite doar online prin card bancar, direct în cadrul platformelor: Google, Apple, Paydemic, Voxa.

3. Cum se livrează/citesc cărțile electronice?
Cărțile electronice se descarcă și se citesc direct în aplicația dedicată platformei alese (Google, Apple, Paydemic, Voxa). Cartea nu poate fi distribuită sau mutată pe un alt dispozitiv, însă poate fi citită și pe alte dispozitive, câtă vreme utilizatorul se autentifică cu același cont pe platforma folosită.