Bine ai venit!
|
| |
Esther Perel - Inteligența erotică - Curtea Veche Publishing
-40%

Inteligența erotică

Reconcilierea vieții erotice cu viața de familie
33,00 lei 55,00 lei
O carte care ne arată că viața sexuală incitantă, jucăușă și chiar poetică nu este incompatibilă cu viața de cuplu.
Esther Perel (n. 1958) este un terapeut de cuplu şi de familie foarte cunoscut care se dedică, de peste treizeci de ani, ajutorării şi salvării cuplurilor ce se confruntă cu o mulţime de probleme în viaţa intimă şi nu mai cunosc pasiunea. Ca terapeut certificat de mai multe organizaţii de specialitate şi, totodată, ca membră a American Family Therapy Academy şi a Society for Sex Therapy and Research, îndrumă atent o mulţime de cupluri heterosexuale, homosexuale, bisexuale, interrasiale etc. Conferenţiază pretutindeni în lume pe teme de inteligenţă erotică şi emoţională, relaţii interculturale, medierea conflictelor şi identitatea familiilor moderne.

A absolvit Hebrew University din Ierusalim şi Lesley College şi deţine mai multe diplome de specialitate, cum ar fi cele de la Family Studies (New York), Institute for Sociotherapy (New York), The Family Institute of Cambridge (Cambridge) şi New England Institute of Psychodrama (Cambridge). A publicat numeroase articole de specialitate în reviste ca: The Washington Post, Vogue, Health Parent şi Working Woman şi a apărut în emisiuni televizate precum: Oprah Winfrey Show, The Today Show, Good Day New York etc.

Un mariaj fără… pasiune? Esther Perel vă oferă în cartea de față soluții pentru o viață sexuală fierbinte.

People Magazine

O carte excelentă, provocatoare și bogată în studii de caz mai mult decât edificatoare.

Journal of Sex and Marital Therapy

Principalul lucru pe care Perel vrea să ni-l spună este că o căsătorie fericită e, înainte de toate, una sexy.

The Guardian

Inteligența erotică - Descriere și informații

Problemele care pot apărea în cadrul vieții sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariția acesteia, în urma nașterii unui copil, până la rutină, plictiseală și infidelitate. Autoarea, terapeut cu o vastă experiență în psihologia cuplurilor, ne atrage atenția că dragostea sigură și confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea și că viața sexuală este mult mai complexă decât credem.

Anul apariției: 2022

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 384

Ediția: a VI-a

Traducere: Maria Loredana Dulcea

Autor: Esther Perel

Titlu original: Mating in Captivity: Reconciling the Erotic and the Domestic

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1158-7