Bine ai venit!
|
| |
Adrian Asoltanie - Dragă, unde-s banii? - Curtea Veche Publishing
-10%

Dragă, unde-s banii?

Lecții de viață pentru echilibru și prosperitate
45,00 lei 50,00 lei
Cartea Dragă, unde-s banii? te invită într-o călătorie spre echilibru și prosperitate. Vei descoperi un sistem de organizare cu șapte pași clari, care îți oferă soluții concrete pentru o relație corectă cu banii tăi.

ADRIAN ASOLTANIE este trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani și până la 45 de ani a făcut cam toate prostiile financiare. A descoperit pe propria piele și pe propriul buzunar că, de fapt, există doar câteva metode de a produce și înmulți banii, dar există nenumărate metode de a-i pierde.

Psihologia banilor este un domeniu științific puțin dezvoltat în România, însă esențial pentru dezvoltarea oricărei familii. De fapt, acest domeniu nu este doar despre cifre, conturi sau investiții dintre cele mai prospere; psihologia banilor evidențiază, înainte de toate, nevoia de îmbunătățire a sănătății financiare și încurajează o atitudine conștientă în ceea ce privește comportamentele pe care le manifestăm în relația cu banii.

GÁSPÁR GYÖRGY

Dragă, unde-s banii? - Descriere și informații

„Dragă, unde-s banii?“ este una dintre cele mai des repetate expresii în cuplu. Ai rostit-o și tu sau ți-a fost adresată pe un ton ușor acuzator. Există și mulți oameni singuri care, spre sfârșitul lunii, își pun această întrebare, privind în cont sau în portofel. De fapt, aproximativ 76% dintre români nu rămân cu bani de la un salariu la celălalt, indiferent cât câștigă.


Aici vei găsi informațiile despre bani și viață pe care nici școala și nici familia nu ți le-au dat până acum.

Anul apariției: 2021

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 312

Autor: Adrian Asoltanie

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0948-5