Bine ai venit!
|
| |
Adele Faber, Elaine Mazlish - Carte dezvoltare personală-Cum să-i asculți pe adolescenți și cum să te faci ascultat - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Cum să-i asculți pe adolescenți și cum să te faci ascultat

37,80 lei 54,00 lei
Ghidul util conceput de Adele Faber și Elaine Mazlish îți propune o strategie care să micșoreze prăpastia dintre generații, diminuând conflictele, reducând nemulțumirile și înlesnind o mai bună comunicare.

ADELE FABER (n. 1928) este expertă în comunicarea dintre adulți și copii. Cărțile ei (devenite bestsellere New York Times) s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare și au fost traduse în peste 20 de limbi, aducându-i recunoștința a mii de părinți și profesori, cât și aprobarea entuziastă a comunității științifice de profil. Împreună cu Elaine Mazlish, a condus mai bine de 40 de ani ateliere de lucru cu părinţii şi a ținut conferinţe pentru toţi cei interesaţi de educaţia copiilor, fie ei părinți, profesori sau specialişti. Lucrând la început alături de dr. Haim Ginott, specialist în psihologia copilului, a dobândit în scurt timp un renume internaţional pentru experiența în comunicarea dintre adulți și copii.

ELAINE MAZLISH (1925–2017) s-a specializat în educarea părinților pentru a avea relații mai bune cu copiii. A fost cunoscută și ca artistă profesionistă, compozitoare și regizoare de programe pentru copii. Împreună cu Adele Faber, a condus mai bine de 40 de ani ateliere de lucru cu părinţii şi a ținut conferinţe pentru toţi cei interesaţi de educaţia copiilor, fie ei părinți, profesori sau specialişti. Lucrând la început alături de dr. Haim Ginott, specialist în psihologia copilului, a dobândit în scurt timp un renume internaţional pentru experiența în comunicarea dintre adulți și copii.

Adolescența nu trebuie să fie un chin pentru părinți sau copii.

The Guardian

Dacă vrem să știm ce se întâmplă în viața copiilor noștri, trebuie să păstrăm canalele de comunicare deschise.

The Guardian

O lucrare excepțională, mai mult decât o altă carte de tipul „cum să“. Părinții de pretutindeni pot folosi metodele prezentate de autoare pentru a-și îmbunătăți relațiile cu adolescenții.

Fort Worth Star-Telegram

O carte de parenting care te va ajuta cu adevărat să fii un părinte mai bun.

The New York Times

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Cum să-i asculți pe adolescenți și cum să te faci ascultat - Descriere și informații

Te-ai trezit pe negândite părintele unui adolescent. Copilul de lângă tine, până mai ieri bun și ascultător, s-a transformat într-un străin independent, cu gusturi și valori foarte diferite. Cultura populară care îi modelează pe adolescenții zilelor noastre este mai crudă, mai violentă și mai materialistă decât în trecut. Cum faci față dificultăților inevitabile? Pui piciorul în prag, pedepsind până și cea mai neînsemnată abatere? Sau te resemnezi să privești de pe margine transformările, cedând neputincios rebeliunilor și protestelor vehemente?

Dacă nu mai știi cum să te raportezi la adolescentul tău, dacă ți se pare că anturajul are o influență negativă asupra lui și dacă n-ai idee cum ar fi mai bine să abordezi problemele legate de sexualitate, alcool, fumat și droguri, urmează sfaturile autoarelor, astfel încât să traversați împreună, cu iubire și empatie, această perioadă delicată din viața voastră.

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 224

Ediția: a IV-a

Traducere: Antoaneta Olteanu

Autor: Adele Faber, Elaine Mazlish

Titlu original: How to Talk so Teens will Listen and Listen so Teens Will talk

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1559-2