Drumuri spre fericire. Descoperirea bucuriei în relaţiile de zi cu zi -25%

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: 12 Simple Secrets of Happiness. Finding Joy in Everyday Relationships

Traducător: Irina-Margareta Nistor

Copertă: Dan Perjovschi, Dan Stanciu

Anul apariției: 2000

Număr pagini: 184

Format: 13 x 20 cm, broşat

ISBN: 973-8120-36-5

Drumuri spre fericire. Descoperirea bucuriei în relaţiile de zi cu zi

Autor: Glenn Van Ekeren

Cărţi Cheie
Stoc epuizat

Preț: 13,49 Lei

Preț: 10,12 Lei


Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00

  • Toţi ne dorim ca relaţiile pe care le avem cu cei din jurul nostru. În familie, la serviciu sau oriunde altundeva să ne aducă bucurie.

    Dar lumea actuală pare dominată de egoism, de nevoia de apărare şi de nesiguranţă personală. Dacă vă veţi hotărî să depăşiţi aceste sentimente, fermecătoarele poveşti cu tâlc şi sugestiile practice ale lui Glenn Van Ekeren vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi calitatea relaţiilor. De altfel, numeroase povestiri şi întâmplări din lucrările şi din viaţa acestui autor au fost preluate de editorii seriei de mare succes Chicken Soup for the Soul (Supă de pui pentru suflet). Această culegere din scriitori celebri a dat speranţă şi a inspirat oameni de toate vârstele.

    Citind Drumuri spre fericire, veţi deveni mai bogaţi sufleteşte, mai încrezători şi veţi reuşi să-i influenţaţi în bine pe cei din jurul dumneavoastră. Dacă vreţi ca prezenţa dumneavoastră să conteze cu adevarat în viaţa celorlalţi, cartea de faţă este un pas sigur în această direcţie.

    Şi voi puteţi face parte dintre persoanele care ridică moralul. Puteţi alege orice subiect sau orice capitol din această carte şi veţi descoperi o mulţime de comentarii profunde şi de strategii practice care vă vor ajuta: să acceptaţi oamenii aşa cum sunt; să identificaţi de ce au nevoie ca să se simtă în largul lor; să faceţi ca relaţiile voastre să fie înfloritoare; să vă înţelegeţi cu persoanele dificile; să abordaţi eficient conflictele; să manifestaţi un interes sincer în privinţa celorlalţi; să construiţi pornind de la calităţile pozitive ale oamenilor; să uitaţi faptele care v-au făcut să suferiţi; să-i ajutaţi pe ceilalţi să se simtă încurajaţi şi motivaţi pentru a-şi valorifica la maximum potenţialul; să deveniţi genul de om a cărui prezenţă îi bucură pe cei din jur.

    Glenn Van Ekeren este vicepreşedinte executiv al Serviciilor de Sănătate Vetter din SUA. Anterior, a fost director de Resurse Umane în cadrul companiei Village Northwest Unlimited, organizaţie ce se ocupă cu rezolvarea problemelor persoanelor cu handicap, şi preşedinte al Institutului de Formare a Personalităţii, o companie care organizează seminarii şi oferă consultaţii în vederea utilizării la maximum a potenţialului organizatoric al oamenilor. El este orator şi ţine conferinţe pe tema principiilor relaţionale în întreaga ţară. Este autorul lucrărilor Speaker�s Sourcebook (Cartea de căpătâi a vorbitorului) şi Speaker�s Sourcebook II (Cartea de căpătii a vorbitorului II), precum şi al câtorva cărţi din celebra serie Chicken Soup for the Soul (Supă de pui pentru suflet).