Să muncim fără stres

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: Et si on travaillait sans stress! (franceză)

Traducător: Cristian Nicolae

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 232

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-479-0

Să muncim fără stres

Autor: Eric Saunier

Cărţi Cheie
Stoc epuizat
21,19 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Un manual de supravieţuire la locul de muncă!


  Hrana zilnică a omului recent este stresul. Stresul e cel mai globalizat produs, exportat din Asia până-n America. Munca, traficul infernal, relaţiile cu ceilalţi sunt factori care ne provoacă o stare de disconfort psihic. S-au metamorfozat şi proverbele: spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cât de stresat eşti.


  Dacă pe vremea lui Caragea se mai murea de ciumă, în prezent se moare zilnic de stres. Este motivul pentru care avem nevoie de un abecedar, de un ghid despre stres.


  Prietene, glonţul stresului te poate atinge oricând, ia-ţi o vestă antistres. În lumea nebună şi înnebunită în care trăim, Să muncim fără stres nu este doar o lectură obligatorie, nu este doar o carte de căpătâi, e, pur şi simplu, un manual de supravieţuire.


  Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce spunem şi cum o spunem.


  Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută întocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei ce îşi doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.


  Éric Saunier este consultant formator în gestiunea stresului şi a dezvoltării capacităţilor profesionale şi comportamentale. De asemenea este inventatorul unei metode inedite pentru diminuarea stresului, adaptată activităţilor profesionale din zilele noastre.
  Să muncim fără stres este o sinteză a învăţăturilor orientale şi occidentale, un manual de tehnici eficace, atât corporale cât şi psihice, în vederea eliberării de stres la locul de muncă, a regăsirii încrederii în sine şi a liniştii interioare.