Bine ai venit!
|
| |
Geo Ivanov - Humanversia - Curtea Veche Publishing
-10%

Humanversia

Scrie-ți o nouă linie de cod în ADN
31,50 lei 35,00 lei
Orice drum începe cu un prim pas, spune proverbul și asta îți propune și Geo Ivanov în noua sa carte.

GEO IVANOV este antreprenor, recrutor, mentor, scriitor și influencer în resurse umane. Are experiență solidă în domenii-cheie, de la vânzări, marketing, management, resurse umane, recrutare până la antreprenoriat și mentorat. A ținut prelegeri în universități de prestigiu, în companii de top din România și în multinaționale. În 2020, a publicat Primii pași în recrutare, un ghid practic de recrutare și motivare de personal, realizat pe baza experienței proprii. În 2010, a fondat agenția de recrutare HCC Evolution (evolution-hcc.ro), pe care o coordonează. Agenția oferă servicii de recrutare de personal (executive search și headhunting pentru middle și top manageri atât din România, cât și din Europa), dar și programe de dezvoltare corporate (traininguri de soft skills, programe de wellbeing ‒ autocunoaștere, dezvoltare personală) și programe de coaching, după metoda marca Geo Ivanov.

Nu este puțin lucru să trăiești cu simț de răspundere și, mai mult, să lași ceva în urmă, astfel încât să-ți demonstrezi întâi ție și apoi lumii că nu ai trăit degeaba. Iar scrierea unei cărți este una dintre situațiile în care experiența de viață și talentul sunt necesare într-o simbioză perfectă. Una fără alta nu duce la nimic. Însă împreună dau naștere celei mai frumoase dovezi a existenței umane: imortalizarea esenței spiritului și minții unui om.

Andreea Florescu, redactorul cărții

Humanversia - Descriere și informații

Inspiră-te din această poveste reală: află cum să-ți scrii o nouă linie de cod, cum să-ți redirecționezi cariera, relațiile și percepția de sine și de lume ca să ai parte de tot ceea ce este mai bun. Dacă ești dintre cei care nu mai sunt mulțumiți cu viața profesională sau personală, în această carte vei găsi un ghid care să te călăuzească pe drumul schimbării până când, privind în urmă, vei vedea că ai reușit.

N-o să fie ușor. Însă dacă vei avea mereu în minte principiul DOP (disciplină, organizare, perseverență), nu vei da înapoi oricât îți va fi de greu. Vei reuși să faci ca viața ta să fie cu adevărat cea mai frumoasă posibil și să trăiești fiecare clipă satisfăcut și împlinit.

Pornește la drum: fă primul pas!

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 128

Autor: Geo Ivanov

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1387-1