Bine ai venit!
|
| |
Andrew Matthews - Carte dezvoltare personală-Urmează-ți inima - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Urmează-ți inima

Cum să descoperi sensul vieţii personale și profesionale
36,40 lei 52,00 lei
Îți dorești să ai o viață mai bună, să obții prosperitatea și să te bucuri de succes în viața personală și profesională? Urmează-ți îndemnul inimii și schimbarea va veni de la sine.

Andrew Matthews este autor şi orator specializat în domeniul motivaţional şi al dezvoltării personale, apreciat la nivel internaţional pentru cărţile şi seminarele sale.


Andrew Matthews este un orator recunoscut la nivel internaţional, principalele teme pe care le abordează fiind atitudinea, fericirea, succesul şi prosperitatea. În domeniul motivaţional şi al dezvoltării personale, cărţile sale au devenit lucrări de referinţă.


Peste un milion de oameni au participat la seminarele şi discursurile susţi­nute de Matthews în Australia, Asia şi America de Nord. Prezentările sale sunt realizate cu umor, acesta apelând şi la desene – pe care le realizează cu o viteză uimitoare în timp ce vorbeşte.

Învățăm cele mai valoroase lecții atunci când apar problemele. Când ai luat cele mai importante decizii din viața ta? Atunci când erai la pământ.

Andrew Matthews

Oamenii eficienți nu caută problemele cu lumânarea, dar atunci când se lovesc de ele, se întreabă: „Cum trebuie să schimb felul în care gândesc și acționez? Cum pot să devin mai bun decât sunt?“ Învinșii ignoră toate semnalele de alarmă. Suntem sclavii obișnuinței. Facem mereu aceleași lucruri până când suntem obligați să ne schimbăm.

Andrew Matthews

Carte dezvoltare personală-Urmează-ți inima - Descriere și informații

Viața profesională ar trebui să însemne mai mult decât rutina unui job care îți place sau nu. Iar cea personală ar trebui să presupună și altceva decât lâncezitul în fața televizorului.

Privindu-ți existența în ansamblu, vei înțelege că prezentul contează mai mult decât viitorul. Îndeplinirea micilor obiective zilnice îți poate aduce o satisfacție enormă. După cum spune Andrew Matthews, suntem pe acest pământ pentru a învăța, iar lumea ne este profesoară. Toți avem șansa de a cunoaște fericirea, căci universul nu are preferați. Însă viața fiecăruia este o reflexie a convingerilor sale. Așadar, fă-ți un obicei din a te concentra asupra aspectelor pozitive – iar acestea vor crește ca aluatul pus la dospit. Acceptă-i pe oameni așa cum sunt, urmează-ți inima și croiește-ți propriul drum către succes. Și nu uita: misiunea ta nu este să schimbi lumea, ci doar să te schimbi pe tine însuți.

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 208

Ediția: a-II-a

Traducere: Mihaela Popescu

Autor: Andrew Matthews

Titlu original: Follow Your Heart

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1499-1