Bine ai venit!
|
| |
Juliet Erickson - Aptitudini de putere - Curtea Veche Publishing
-15%

Aptitudini de putere

Masterclass în limbajul trupului și tehnici de comunicare pentru femei
47,60 lei 56,00 lei
Explicându-ți cum te poți conecta și cum poți comunica cu diferiți oameni, cartea îți va oferi toate uneltele necesare pentru a dobândi un control mai mare asupra felului în care te înfățișezi în ochii celorlalți.

Juliet Erickson este un apreciat consultant în comunicare, fiind specializată în comunicarea persuasivă și tehnici de negociere. În ultimii 15 ani a oferit consultanță unor lideri și manageri din domeniul afacerilor, antreprenori, politicieni, oameni de știință, sportivi, profesori și personalități publice, pentru a-i ajuta să-și perfecționeze abilitățile de comunicare și să facă față momentelor dificile din viață.

Aptitudini de putere - Descriere și informații

Aptitudini de putere reprezintă o explorare esențială și actuală a limbajului corporal și a aptitudinilor proprii de comunicare. JULIET ERICKSON îți pune la dispoziție o serie de tehnici pe care să le integrezi la nivelul posturii, mișcărilor, gesturilor, contactului vizual, expresiilor faciale și vocii. Îți arată care sunt cel mai des întâlnite și cele mai ineficiente tipologii de comportament și propune alternative care să îți permită să comunici cu o senzație interioară de ușurare și calm și cu o expresie exterioară care denotă încredere și claritate.


Vei învăța cum să stabilești legături, să folosești contactul vizual și vocea pentru a întări ceea ce spui, să abordezi o postură care să te ajute să te concentrezi, să gestionezi confruntarea, să te simți bine în tăcere, să gestionezi răspunsurile.

Anul apariției: 2022

Format: 14.5 × 21 cm

Număr pagini: 176

Traducere: Andreea Drăghici

Autor: Juliet Erickson

Titlu original: Power Skills. A Masterclass for Women in Body Language and Communication

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1166-2