AURUL GOSPODĂRIEI TM.

Colecție: Practic

Titlu original: HOUSEHOLD GOLDTM. How to convert Household Expenses into Household Income – and Own Your Own Life in the Process!

Traducător: Raluca Aron

Copertă: Daniel Ţuţunel. Foto copertă: Katsumi Omori – Tokyo, Iulie 2001 (detaliu)

Anul apariției: 2006

Număr pagini: 136

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 978-973-669-274-1

AURUL GOSPODĂRIEI TM.

Cum să convertiţi cheltuielile gospodăriei în venituri pentru gospodărie şi totodată să deveniţi stăpâni pe viaţa dumneavoastră

Autor: Steve Price

Stoc epuizat
25 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Cei mai mulţi dintre noi ne bucurăm atunci când devenim proprietarii unei locuinţe. Valoarea proprietăţilor noastre imobiliare creşte în timp, iar noi beneficiem de pe urma capitalului asigurat de acestea.
    Dar nimănui nu-i trece prin minte că înainte chiar de a fi proprietarul unei locuinţe, fiecare este proprietarul propriei gospodării. Nu ar fi minunat dacă am putea obţine beneficii şi din exploatarea capitalului reprezentat de propria gospodăriei?
    Dr. Steve Price ne aduce în atenţie un lucru atât de evident, încât majoritatea îl ignoram: cu toţii plătim, lună de lună, sume considerabile pentru produse şi servicii de uz gospodăresc de care avem absolută nevoie. De ce să permitem marilor distribuitori de produse en detail să îşi clădească bogăţia pe seama chetuielilor noastre, în loc să le convertim într-o sursă de bunăstare pentru noi?
    Dacă sunteţi interesaţi să câştigaţi bani, în loc să cheltuiţi, din valorificarea unor produse şi servicii pe care oricum le achiziţionaţi în mod regulat, atunci această carte este cea mai simplă cale de a descoperi mina de aur pe care o aveţi la dispoziţie chiar în propria gospodărie.