Bucuria de a învinge

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: The Joy of Winning

Traducător: Irina-Margareta Nistor

Copertă: Dan Perjovschi, Dan Stanciu

Anul apariției: 2002

Număr pagini: 136

Format: 13 x 20 cm, broşat

ISBN: 973-8356-40-7

Bucuria de a învinge

Autor: Michael Beer

Cărţi Cheie
Stoc epuizat
13,49 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00

  • Pentru fiecare om, reuşita are o definiţie specifică. Dar în esenţă este vorba despre valoarea pe care ţi-o acorzi ţie însuţi şi probabil că tuturor ne-a trecut prin minte gândul că nimeni nu poate fi mai exigent cu noi decât noi înşine. Pornind de la această idee, Michael Beer are o modalitate originală de a aborda succesul personal. El spune că nu trebuie să fii un supraom, un geniu pentru a obţine ceea ce ţi-ai dorit de la viaţă. Nu ai nevoie de aptitudini, studii, inteligenţă sau o personalitate ieşite din comun. Ai nevoie doar de un imbold care să te propulseze pe drumul caăre reuşită. Fiecare capitol al acestei cărţi furnizează sugestii şi informaţii care te vor ajuta să devii ceea ce ţi-ai dorit. Oare ceea ce crezi tu despre tine însuţi nu este mai important decât ceea ce cred alţii? Michael Beer şi-a propus să scrie o carte pentru oamenii obişnuiţi, care, privind în sufletul lor, să descopere acolo adevărata bogăţie. El se amestecă în viaţa oamenilor cu multă delicateţe, în ciuda exprimării sale directe fără menajamente, fără pudori de salon, fără făţărnicie în aprecierea sentimentelor şi a situaţiilor ce pot apărea în viaţa noastră, a tuturor.

    A fi învingător înseamnă să simţi că eşti stăpânul propriei vieţi şi niciodată nu e prea târziu pentru a-ţi asuma răspunderea pentru propriul destin. Michael Beer este călăuza noastră pe acest drum.

    Michael Beer este consultant internaţional pentru cursurile de pregătire în vânzări. Privilegiat fiind de pasiunea pentru munca sa, vreme de mai bine de 30 de ani i-a studiat pe cei din jurul său, încercând să afle care este secretul învingătorului. De aceea el este omul cel mai potrivit care să scrie despre bucuria celor care reuşesc.