Bine ai venit!
|
| |
Ian Robertson - Carte dezvoltare personală-Mecanismele încrederii în sine - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Mecanismele încrederii în sine

45,50 lei 65,00 lei
Oare am putea alege un singur element care să ne facă mai buni atât individual, cât și colectiv? Unii dintre noi ar spune că încrederea este principala sursă de inovație, sănătate și motivație la care apelează pentru a pune lucrurile în mișcare.

IAN ROBERTSON este codirector la Global Brain Health Institute (Trinity College din Dublin și University of California din San Francisco) și profesor emerit T. Boone Pickens la Center for BrainHealth de la University of Texas din Dallas. Psiholog clini-cian și neurolog, este cunoscut la nivel internațional pentru cercetările sale în domeniul neuropsihologiei. 

A scris cinci cărți și numeroase articole și comentarii care au apărut în publicații pre-cum The Guardian, The Times, The Irish Times, Time și New York Magazine. A apărut la BBC Radio și în mai multe documentare televizate. Este un recunoscut speaker la conferințele de futurologie și afaceri din Europa, SUA și Asia.

Vei afla o suită de informații fundamentate științific și de sfaturi pe care să le aplici zi de zi, începând chiar de acum. O carte care te va informa, te va incita și te va pregăti pentru o viață nouă.

The Guardian

Povești dense și exemple care vor inspira orice actor social.

Pippa Grange

O carte splendidă și incitantă, care îți va schimba ideile despre încredere.

Johann Hari

O explicație tentantă a unui subiect captivant și important din psihologie.

Steven Pinker

O nouă explorare a științei încrederii, revelatoare și practică, necesară tuturor.

Mary Robinson

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Mecanismele încrederii în sine - Descriere și informații

Ian Robertson, psiholog și profesor, ne oferă o lectură fascinantă pentru un viitor mai bun, în care știința încrederii devine condiția sine qua non a dezvoltării și vindecării societății, la care contribuim fiecare dintre noi.

Vom afla de unde vine și cum se propagă încrederea, care sunt consecințele ei economice și politice, de ce unii o posedă și alții nu, cum lipsa ei ne afectează sănătatea, care este dinamica încrederii la locul de muncă, acasă și în relațiile dintre sexe. Mai presus de toate, vom constata că încrederea nu este înnăscută, dar odată învățată și stăpânită ne va face mai puternici.

Anul apariției: 2023

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 320

Traducere: Alexandra Borș

Autor: Ian Robertson

Titlu original: How Confidence Works. The new science of self-belief, why some people learn it and others don’t

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1402-1