Bine ai venit!
|
| |
Andrew Matthews - Carte dezvoltare personală-Cum funcționează viața - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Cum funcționează viața

36,40 lei 52,00 lei
Cartea demontează mitul conform căruia succesul te face fericit. De fapt, dacă ești fericit, succesul vine de la sine.

Andrew Matthews este autor şi orator specializat în domeniul motivaţional şi al dezvoltării personale, apreciat la nivel internaţional pentru cărţile şi seminarele sale.


Andrew Matthews este un orator recunoscut la nivel internaţional, principalele teme pe care le abordează fiind atitudinea, fericirea, succesul şi prosperitatea. În domeniul motivaţional şi al dezvoltării personale, cărţile sale au devenit lucrări de referinţă.


Peste un milion de oameni au participat la seminarele şi discursurile susţi­nute de Matthews în Australia, Asia şi America de Nord. Prezentările sale sunt realizate cu umor, acesta apelând şi la desene – pe care le realizează cu o viteză uimitoare în timp ce vorbeşte.

Fizica cuantică a demonstrat acum ceea ce maeștrii spirituali ne învață de 3 000 de ani încoace: gândurile influențează materia și toată creația este interconectată.

Andrew Matthews

Andrew Matthews are darul de a simplifica perspectivele.

Ken Blanchard

Gândurile sunt lucruri reale. Gândurile ne creează circumstanțele. Doar că asta nu e tot. Ceea ce contează cel mai mult este cum ne SIMȚIM. Această carte vorbește despre motivele pentru care LUCRURILE BUNE NI SE ÎNTÂMPLĂ CÂND NE SIMȚIM BINE, despre motivele pentru care LUCRURILE RELE NI SE ÎNTÂMPLĂ CÂND NE SIMȚIM RĂU – și cum să ne simțim mai bine, astfel încât să ni se întâmple și mai multe lucruri bune.

Andrew Matthews

Carte dezvoltare personală-Cum funcționează viața - Descriere și informații

Fie că vrei mai multă fericire, fie că speri să ai succes sau doar să înțelegi de ce trăiești anumite experiențe, Cum funcționează viața îți oferă explicații simple, bazate pe psihologie și pe fizica cuantică, arătându-ți cum poți să-ți îndeplinești visurile.

Andrew Matthews, orator internațional, autor și ilustrator, are un stil unic de a aborda problemele cu care ne confruntăm în mod obișnuit, o combinație aparte de înțelepciune și umor. Citindu-l, vei afla cum să transformi un gând în realitate, în ce constă puterea subconștientului și cum să fii în armonie cu universul pentru a atrage mereu numai lucrurile cu adevărat bune.

Nimic nu este întâmplător, cu siguranță nici faptul că ții în mână această carte, care are darul de a te învăța cum să gândești și apoi să acționezi pentru a-ți îndrepta cursul vieții pe un nou făgaș, pe care să pășești senin și împăcat sufletește.

Anul apariției: 2023

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 208

Ediția: a-II-a

Traducere: Ana-Maria-Nicoleta Mitrofan

Autor: Andrew Matthews

Titlu original: How Life Works

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1432-8