Bine ai venit!
|
| |

Imprint

Cărți Cheie

Dacă independența financiară, știința de a vinde și profesionalismul fac parte din ADN-ul tău, știi prea bine ce fel de oportunități poți accesa citind cărțile potrivite. Și mai știi că atingerea propriului potențial ține doar de cât de mult vrei să investești în tine - atât pe plan personal, cât și profesional. Imprintul Cărți Cheie conține opere motivaționale, de self-help și business adaptate unui cititor modern: presat de timp, inspirat de business și ghidat de ambiție.

Cărți Cheie - alege cartea favorita de la Curtea Veche

31,50 lei

45,00 lei

44,10 lei

63,00 lei

Cărți Cheie - 286 produse

Afişare 1 - 24 din 286 (12 pagini)

Curtea Veche este o editură ancorată în prezent și recunoaște oamenii care acumulează putere prin lectură. Fie că citesc pentru a fi mai buni la a conduce un business, la job, sau în viața de zi cu zi, crește rapid și semnificativ numărul celor ce își setează un scop și nu se opresc până nu îl ating; ca apoi, bineînțeles, să treacă la următoarea provocare.

Ajunși în fața ușii care îi separă de ceea ce și-au propus, cititorii apelează la titlurile cheie, care le oferă metode concrete pentru a-și asigura un parcurs cât mai fluid într-o viață atât de plină. Iar imprintul Cărți Cheie le oferă cărți care abordează subiecte precum dezvoltarea personală, strategia de afaceri, mentalitatea de lider, arta vânzării sau independența financiară, semnate de autori iluștri printre care amintim îi amintim pe Dale Carnegie, Napoleon Hill, Fabrice Medal, Zif Ziglar, Dan Norris, Brian Tracy.