Bine ai venit!
|
| |
Dan Sullivan, Dr. Benjamin Hardy - Deficit și Câștig - Curtea Veche Publishing
-30%

Deficit și Câștig

Ghid pentru fericire, încredere și succes
42,00 lei 60,00 lei
Oamenii ambițioși tind să fie mai nefericiți, fiindcă trăiesc cu impresia că fericirea va veni odată cu următorul țel atins. Ei nu știu că, de fapt, se află în DEFICIT și că, pentru a-și schimba mentalitatea, trebuie să învețe cum să trăiască în CÂȘTIG.

Dan Sullivan este cel mai renumit expert la nivel mondial în antreprenoriat, pregătind mai mulți antreprenori de succes decât oricine altcineva. Este cofondator al Strategic Coach, cel mai avansat program de pregătire antreprenorială din lume, și autorul a peste 50 de lucrări despre antreprenoriatul de succes. De-a lungul ultimilor 30 de ani, Strategic Coach a oferit training pentru mai mult de 20 000 de antreprenori.

Benjamin Hardy este doctor în psihologie organizațională. Blogurile sale au fost citite de peste 100 de milioane de oameni și sunt menționate în publicații precum Fortune, CNBC, Cheddar, Big Think și altele. Publică frecvent în Inc. și Psychology Today, iar între 2015 și 2018 a fost desemnat de Medium.com autorul numărul 1 în lume.

O schimbare esențială de paradigmă, valabilă pentru antreprenori, sportivi, lideri, părinți sau cupluri care vor o relație armonioasă. Conținutul cărții pare să se adreseze oricui, și chiar așa și este. Conceptul propus aici îți va schimba percepția asupra tuturor realizărilor, ale tale și ale celorlalți. El face ca fericirea să fie, până la urmă, posibilă.

Lisa M. Cini

La nici două minute după ce am început să citesc acest volum, mi-am dat seama că îmi va schimba viața. Scriitura clară și ideile ușor de asimilat te împing înainte cu viteză: nu o să-ți mai vină să o lași din mână până nu o termini. Filozofia DEFICITULUI și CÂȘTIGULUI reprezintă o lecție valoroasă, pe care o poți integra imediat atât în viața profesională, cât și în cea personală, îmbunătățindu-le astfel pe ambele.

Shane Snow

O lectură obligatorie pentru toți oamenii de afaceri. O idee foarte simplă, dar cu consecințe deosebit de complexe. M-a ajutat să conștientizez că petrec prea mult timp în DEFICIT, dar și că mulți alții nu își dau seama că au această problemă.

Nick Sonnenberg

Iată cartea care m-ar fi scutit de un deceniu de suferință dacă aș fi citit-o înainte să urmăresc orbește ceea ce credeam eu că este succesul. Vă mulțumesc, Dan și Ben, că spuneți adevărul pe care nimeni nu vrea să-l recunoască: anume că, în sine, atingerea obiectivelor nu ne va face fericiți.

Jeff Goins

Autorii te provoacă să pui sub semnul întrebării tot ce știai despre ce înseamnă reușita în viață. Aplicând cele două concepte propuse de ei, vei avea rezultate mai bune și, totodată, vei fi mai împlinit. Pregătește-te să fii uluit!

Alinka Rutkowska

Succesul fără împlinire reprezintă cel mai mare eșec.

Dr. Kien Vuu

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Deficit și Câștig - Descriere și informații

Dacă ești nefericit, în ciuda succeselor și a realizărilor tale, primul pas ar fi să nu te mai compari cu ceilalți și să nu te mai evaluezi în raport cu trecutul. Fericirea nu trebuie căutată ori obținută, ea este chiar aici, trebuie doar să o descoperi. Află cum să fii mereu în CÂȘTIG, începând chiar de azi!

Anul apariției: 2023

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 264

Traducere: Ruxandra Comșa

Autor: Dan Sullivan, Benjamin Hardy

Titlu original: The Gap and The Gain. The High Achievers’ Guide to Happiness, Confidence and Success

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1454-0