Bine ai venit!
|
| |

Imprint

Yaa!

Cu toții simțim dorința arzătoare de a înțelege lumea și referințele adulților, mai ales în etapa premergătoare a maturizării complete. Noi am adunat, sub numele de YAA!, toate cărțile relevante pentru tine, dacă te regăsești în prima propoziție. YAA! este o colecție atent curatoriată care te introduce unor personaje ca Robin Hood sau regele Arthur, îți povestește mitologii grecești sau egiptene, dar îți și explică noțiuni științifice generale și te-ajută să înțelegi evenimente curente care implică subiecte precum rasismul (BLM), încălzirea globală sau termenul de Social Justice Warrior.

Yaa! - alege cartea favorita de la Curtea Veche

32,90 lei

47,00 lei

-30%
Hardcover

 Banii tăi - Gerry Bailey, Felicia Law, William Whitehead -

84,00 lei

120,00 lei

42,00 lei

60,00 lei

22,40 lei

32,00 lei

Yaa! - 37 produse

Afişare 1 - 24 din 37 (2 pagini)

YAA! își propune să ofere tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani o incursiune literară ghidată în lumea adulților, cu bunele și cu relele din ficțiunea și non-ficțiunea de pretutindeni.

Adulții în devenire se vor întâlni cu marile povești ale lumii, tâlcurile celor mai acaparante basme, mitologiile și legendele popoarelor, cu toți eroii din toate cele menționate și, în general, cu ficțiune de referință, relevantă indiferent de data publicării. Altfel spus, cu ficțiune valoroasă. Dar vor citi și non-ficțiune, cel puțin la fel de valoroasă: informații factuale, noțiuni de natură științifică, lucrări despre drepturile omului, despre rasism, economie, încălzire globală, sustenabilitate și tot ce mai poate pregăti un tânăr adult pentru viața care urmează, așa cum este ea.

Autori precum Bill Nye (the Science Guy), David Wyatt, Angelina Jolie, Gary Chapman sau Roger Lancelyn Green se regăsesc în portofoliul YAA!, creat special pentru examenul maturității literare.