Bine ai venit!
|
| |
Greg Howard - Șoaptele - Curtea Veche Publishing
-25%

Șoaptele

35,25 lei 47,00 lei
Inspirat din copilăria autorului, Șoaptele este un roman despre maturizare și despre rănile sufletești lăsate de prejudecățile celor din jur.
Nr. pagini: 232 Format: 13 x 20 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Young Adult Imprint: Descriptoare: , , , Vezi toate cartile din categoria: Young Adult

Greg Howard este un scriitor american care abordează subiecte ca maturizarea, iubirea sau aventura cunoașterii dintr-o perspectivă LGBTQ. La fel ca personajul principal din romanul Șoaptele, a crescut în Carolina de Sud, într-o familie cu principii religioase stricte. Mama lui a murit pe când el avea cinci ani, lăsându-i în inimă o rană care nu avea să se mai vindece niciodată. La un moment dat, a fugit de acasă pentru a-și împlini visul de a deveni compozitor. În cele din urmă, a optat pentru literatură și a publicat până acum patru romane, apărute în mai multe ediții.

O inegalabilă explorare a puterii narațiunii, dar și a pericolelor sale, printre care negarea de sine și escapismul.

The New York Times Book Review

Cu sensibilitate și talent literar, Howard stăpânește excelent teme precum identitatea sexuală, stima de sine, pierderea celor dragi și prietenia.

The Washington Post

O narațiune realistă despre maturizare, prietenie și despre ce înseamnă să pierzi pe cineva, o poveste cu o tușă de magie și umor.

Kirkus Reviews

Un memorabil puzzle psihologic.

Publishers Weekly

O cercetare meditativă și emoționantă a traumei, a durerii sufletești și a puterii imaginației.

Teen Librarian Toolbox

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Șoaptele - Descriere și informații

Legenda spune că, dacă le aduci ofrande, Șoaptele îți vor îndeplini cea mai arzătoare dorință. Dar ce-și dorește Riley, un băiat care se îndreaptă cu pași repezi spre adolescență? Viața lui e tristă și are o mulțime de necazuri – la școală, la biserică, acasă.


Provenit dintr-o familie extrem de religioasă, e chinuit de remușcări fiindcă e diferit de ceilalți băieți, cărora le plac fetele. Iar acum, ființa cea mai apropiată, mama sa, a dispărut fără urmă. L-ar putea ajuta Șoaptele s-o găsească? Mai ales că drumul prin pădure e presărat cu primejdii pentru care îi trebuie tot curajul din lume și cu mistere pe care nimeni nu le-ar putea dezlega – nimeni, în afară de el.

Anul apariției: 2021

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 232

Traducere: Mirela Iacob

Autor: Greg Howard

Titlu original: The Whispers

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0861-7