Răsfoiește rasfoieste

Alege să fii curajos
-5%

Alege să fii curajos

11 decizii înțelepte pe care le iau bărbații tineri

37,00 lei

35,15 lei

Descriere

Un ghid scris cu căldură și empatie de doi consilieri psihologici cu o experiență de decenii, care îi va ajuta pe băieții adolescenți să ia cele mai bune decizii în anii plini de provocări ai formării personale.
arrow-left

O lectură obligatorie pentru orice părinte de băiat.

– Amazon

arrow-left

Plină de înțelepciune, scrisă cu realism și conținând introspecții făcute cu empatie, cartea aceasta este o lectură perfectă pentru adolescenți – de citit pe cont propriu sau, poate chiar mai bine, împreună cu părinții.

– Lifeway

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 144
Traducere: Florin Dull
Autor: Gary Chapman, Clarence Shuler
Titlu original: Choose Greatness
Cod produs: 978-606-44-0746-7
Despre autor

Gary Chapman

Dr. Gary Chapman (n. 1938) este unul dintre cei mai renumiți consilieri din lume pe probleme de familie. De peste 35 de ani susține conferințe pe teme de mariaj și educație a copiilor în fața unui public numeros. El însuși căsătorit de peste 45 de ani cu Karolyn și tată a doi copii, oferă și ședințe private de consiliere maritală.

Este realizatorul emisiunii radiofonice „A Love Lan... >

Clarence Shuler

Clarence Shuler este președintele organizației nonprofit Building Lasting Relationships, postură din care se află într‑o permanentă interacțiune cu tineri din întreaga lume, dezbătând cu aceștia subiecte precum credința, relațiile durabile de prietenie și sexualitatea. În calitate de speaker și susținător al rețelei creștine Iron Sharpens Iron, are adesea conferințe în capelele clu... >

citeşte mai mult