Randey W. Faulkner
BIOGRAFIE

Randey W. Faulkner a lucrat în informatică și în afaceri, fiind constant un observator al naturii umane. I-au plăcut dintotdeauna oamenii, de la care mereu are ceva de învăţat şi, mai ales, poveştile acestora, pe care le absoarbe şi pe care este dornic să le împărtășească.
În 1969, Randey Faulkner lucra ca programator într-o mare corporaţie şi a fost cuprins de o mare revelație după ce a citit De la idee la bani. Un an mai târziu, şi-a dat seama că prosperitatea evidentă de care începuse să se bucure se datora, de fapt, punerii în aplicare a principiilor din cartea respectivă.
De atunci, cariera lui s-a derulat asemenea unei poveşti. A plecat de la o afacere mică și de la ideea că puterea minţii este la îndemâna oricui şi că poate aduce magia în realitate. Apoi, a devenit orator motivaţional, ocazie cu care şi-a divulgat secretul propriilor succese, respectiv principiile care l-au călăuzit în toate acțiunile întreprinse ulterior. În ultimii 50 de ani nu și-a schimbat principiile, pe care le împărtășește cu toată lumea.

Vezi detalii
Descriere Poți să consideri această carte ca fiind primul tău manual de creație, pe care trebuie să îl citești înainte să te apuci serios de artă și să îl recitești de mai multe ori după aceea. Așa cum ne avertizează chiar autorul, cu fiecare lectură a acestei lucrări, vei descoperi noi aspecte care te vor inspira și îți vor da forță creatoare. Secretele succesului în artă sau în muzică sunt acum mai accesibile ca niciodată.