Bine ai venit!
|
| |
Georgiana Gerea - Tehnici de învățare - Curtea Veche Publishing
-15%

Tehnici de învățare

Un ghid complet în domeniul învăţării eficiente
42,50 lei 50,00 lei

Un ghid complet și structurat al celor mai eficiente metode de învățare accelerată. Ca să descoperi chiar acum puterea uimitoare a creierului tău.

Nr. pagini: 256 Format: 13 x 20 cm Categorii: Cărți, Autori români, Educație, Young Adult, Non-Ficțiune Imprint: Descriptoare: Vezi toate cartile din categoria: Educație

Georgiana Gerea a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universității din București, specializarea Relații Internaționale, iar în timpul studiilor și‑a dat seama că are mari dificultăți de învățare. Din 2012 a început să studieze tainele învățării accelerate. Este fondatoarea proiectului „Învață Eficient“, trainer și coach acreditat (CNFPA). A ajutat sute de elevi și de studenți din România să își atingă potențialul real printr‑o gândire mai bună, mai inteligentă și mai creativă. Având ca zone de expertiză memoria, citirea rapidă, fotocitirea și harta mintală, în prezent deține unul dintre cele mai populare bloguri de învățare din România, invataeficient.com, unde postează constant materiale despre bazele învățării, potențialul uman, eficiență și performanță.

Chiar dacă activez de mai bine de 16 ani în domeniul educației, am fost martor la puține experiențe de învățare în care elevul să constate că progresează aproape instantaneu!

Cristian Dumitrache, managing partner Revela

Toate tehnicile de învățare pe care le-am dobândit datorită Georgianei nu doar că m-au ajutat să devin o elevă mai bună, dar au avut un impact major și în împlinirea personală.

Emilia Cepoi, elevă

Folosirea tehnicilor de învățare predate de Georgiana m-a ajutat să am rezultate excepționale la școală și la liceu. Îmi propun să le folosesc în continuare, chiar și în viața de adult.

Ioana Pîrvu, elevă

Am ajuns pe mâna Georgianei în momentul în care nu mai învățam cu plăcere. Așa am aflat metode prin care să mă ajut singură și să îmi fac viața mai ușoară.

Ioana Carolina Verdeș, elevă

Pe Georgiana am cunoscut-o acum 5 ani, când eram în căutarea unor activități interesante pentru fiul meu în vârstă de 4 ani. Antrenamentul mintal pe partea de atenție și concentrare de care a beneficiat Antim o bună perioadă a avut rezultate uimitoare. Atunci au fost plantate multe semințe ale căror roade le culeg zi de zi.

Mădălina Alexe, psihologă & mamă

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Tehnici de învățare - Descriere și informații

Tehnici de învățare îți explică pas cu pas ce se întâmplă cu mintea și emoțiile unei persoane când reușește să se concentreze, să citească, să proceseze și să memoreze rapid informații noi.


Note maxime la teste, mai mult timp liber pentru pasiunile tale, o memorie excelentă, depășirea limitelor minții conștiente, motivație pentru a-ți transforma obiectivele în realitate, o afacere proprie sau un loc de muncă mai bine plătit, relații împlinite cu cei apropiați – pe toate le poți obține prin tehnicile și metodele prezentate de Georgiana Gerea, trainer și coach acreditat în domeniul învățării accelerate.

Anul apariției: 2021

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 256

Autor: Georgiana Gerea

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0754-2