Bine ai venit!
|
| |

Pablo, the alpaca. Scrisoarea

40,00 lei
O poveste plină de sensibilitate, dar și de umor, despre aventurile unui neobișnuit grup de prieteni.
Nr. pagini: 144 Format: 13.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți, Autori români, Ficțiune, Young Adult, Proză scurtă, Beletristică Imprint: Descriptoare: , ,

Marian Godină

Marian Godină merge la Poliție aproape în fiecare zi. Nu pentru că s-ar afla sub control judiciar, ci fiindcă este polițist, începând cu luna decembrie a anului 2006, după ce a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. În prezent activează în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

Când își lasă masca jos, Marian „descinde” în mintea cititorilor cu textele pe care le scrie cu mult umor, reușind de fiecare dată să schimbe în bine dispoziția oamenilor. Dacă la serviciu Marian urmărește să nu fie urmărit, pe pagina sa de Facebook este urmărit de peste 550 000 de oameni.

La Curtea Veche Publishing a mai publicat Flash-uri din sens opus, În misiune cu Marian și Pablo, the alpaca: scrisoarea.

5 animăluțe hazlii trec prin aventura vieții lor și dau dovadă de bunătate, generozitate și curaj. Povestea este plină de suspans, iar dialogurile dintre personaje, un deliciu.

Copiii care vor intra în acest univers fantastic vor descoperi că, uneori, forțele binelui au înfățișări neobișnuite. Dar acest lucru nu contează, atât timp cât dau dovadă de prietenie, loialitate și încredere.

Vârstă recomandată: 10-12 ani.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 144

Autor: Marian Godină

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0425-1