Regele Arthur și Cavalerii Mesei Rotunde
-5%

Regele Arthur și Cavalerii Mesei Rotunde

Descriere

Legendele bravilor Cavaleri ai Mesei Rotunde sunt adunate aici sub semnul luptei dintre Bine și Rău, dintre puritatea sufletească și tentația de a-ți încălca jurământul, uneori chiar în numele iubirii.
arrow-left

De vreme ce e foarte posibil ca micuții să întâlnească oameni răi, ar fi bine să afle și despre cavaleri și eroi plini de curaj. Altfel, viața le-ar fi lipsită de strălucire.

– C.S. Lewis

arrow-left

Pentru toți cei interesați de ciclul arthurian, cartea deja clasică a lui Roger Lancelyn Green este o lectură fundamentală. Ca toate repovestirile bune care au figura regelui Arthur în centrul lor, și aceasta păstrează natura enigmatică a legendei. Iar felul cum e narată îi oferă cititorului bucurie și încântare.

– fantasyliterature.com

Detalii

Anul apariției: 2021
Format: 14.5 x 20.5 cm
Număr pagini: 280
Traducere: Adriana Ionescu
Autor: Roger Lancelyn Green
Titlu original: King Arthur
Cod produs: 978-606-44-0853-2
Despre autor

Roger Lancelyn Green

Roger Lancelyn Green (1918–1987) a fost biograf și romancier britanic. Provenind dintr-o familie înstărită și beneficiind de o educație aleasă, și-a descoperit pasiunea pentru lectură și pentru mitologie încă din copilărie, când își petrecea timpul în bogata bibliotecă a conacului în care trăia. A avut mai multe ocupații, precum cele de actor, bibliotecar și profesor.

Cărți din aceleași domenii

Pachete

icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
245,00 lei