Bine ai venit!
|
| |
Kira Jane Buxton - Regatul pustiu - Curtea Veche Publishing
-15%

Regatul pustiu

49,30 lei 58,00 lei
O apocalipsă zombi plină de umor negru, cu un cioroi naiv care vrea să salveze omenirea. Totodată, un avertisment ecologist și un mesaj de iubire pentru orice ființă vie.
Nr. pagini: 336 Format: 13.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Carti Fictiune, Young Adult, Fantasy Imprint: Descriptoare: , Vezi toate cartile din categoria: Carti Fictiune

Kira Jane Buxton este o tânără scriitoare americană care a colaborat cu numeroase publicații din Statele Unite, precum The New York Times, The Huffington Post și The Rumpus. Locuiește în Seattle și își împarte timpul între un câine, trei pisici, două ciori, câțiva colibri și soțul ei. Regatul pustiu  este primul ei roman și a primit numeroase premii și nominalizări (printre care la Indie Next, Thurber Prize, Audie Awards și Washington State Book Awards, la ultimele trei fiind finalist). A fost inclus pe listele celor mai bune cărți din 2019 ale publicațiilor Good Housekeeping  și  Book Riot  și a fost declarat bestseller de The Seattle Times, Barnes & Noble și American Booksellers Association.


Se pare că extincția rasei umane tocmai a început și singurul hotărât să ne salveze e un cioroi fricos, a cărui cunoaștere provine de la televizor. Ce ar putea să meargă prost?

Grand Central Publishing

Regatul pustiu este o hoinăreală plină de umor, bunătate și infinită frumusețe prin apocalipsă și lumea de după ea, în care până și un cioroi laș poate deveni erou.

Bookshelf Fantasies

The Secret Life of Pets combinat cu The Walking Dead.

Karen Joy Fowler, laureata a PEN/Faulkner Award

O carte surprinzătoare, nostimă, care împletește o parabolă ecologistă cu peripeții de dimensiuni epopeice.

Shelf Awareness

În ciuda umorului său, este o poveste remarcabil de emoționantă, despre degradarea mediului, impactul dependenței de tehnologie și bizara și brutala frumusețe a sălbăticiei renăscute.

The Nerd Daily

Buxton e incredibil de talentată când vine vorba să descrie condiția fizică degradată a oamenilor. S.T. se dovedește a fi un narator strălucit. Deși lectura despre dispariția noastră e profund tulburătoare, avem enorm de învățat din relația lui S.T. cu Dennis, câinele, și din modul în care cioroiul domesticit trece peste prejudecățile sale privitoare la alte animale.

National Public Radio

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Regatul pustiu - Descriere și informații

S.T. este un produs perfect al culturii pop americane: îi plac Beyoncé, fast-foodul și competițiile de mâncat hotdogi. Doar că nu e om decât în cuget și simțiri. De fapt... e un cioroi domesticit care a învățat tot ce trebuie să știe un reprezentant al clasei de mijloc: fotbal american și show-uri TV, cum să repari orice cu bandă adezivă și cum să treci peste dezamăgirile amoroase de pe Tinder.


Toate astea însă nu-l vor ajuta când va veni apocalipsa, iar oamenii se vor transforma în zombi. În schimb, va apela la (ceea ce crede el că sunt) imaginația și inventivitatea ființelor umane, pe care le consideră cele mai grozave creaturi din lume, deși n-au aripi. Împreună cu tovarășul său nu tocmai de nădejde, un câine nu foarte inteligent, S.T. pornește să salveze ce mai e de salvat – oameni încă sănătoși (dacă mai există) și animale domestice neajutorate.

Anul apariției: 2021

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 336

Traducere: Ludovic -Ștefan Skultéty

Autor: Kira Jane Buxton

Titlu original: Hollow Kingdom

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0941-6