Când prietenia m-a urmat acasă

Descriere

Un băiat, o fată și un cățel află împreună ce înseamnă prietenia, devotamentul, dragostea, dar și cele mai grele încercări în viață.
arrow-left

Unele cărți îți schimbă modul în care vezi lumea. Altele îți schimbă felul de a respira. Aceasta este o carte care te va lăsa pur și simplu fără suflare.“

– Patricia McCormick

arrow-left

O carte plină de ritm, de râsete, de răni și de emoție. Paul Griffin este genul acela de scriitor despre care îți vine să le spui tuturor, dar eziți, pentru că în același timp ai vrea să îl păstrezi doar pentru tine.

– Markus Zusak

arrow-left

Citind această carte, am dobândit credința că și cei care se simt abandonați, deposedați de tot ceea ce iubesc reușesc până la urmă să se simtă întregi, contaminați de iubirea dintre prieteni.

– The New York Times Book Review

Detalii

Anul apariției: 2019
Autor: Paul Griffin
Traducere: Anca-Maria Pănoiu
Copertă: Gabi Toma
Număr pagini: 240
Format: 13.0 x 20.0 cm
Cod produs: 978-606-44-0449-7
Despre autor

Paul Griffin

După ce a absolvit Dartmouth College cu o diplomă în studii despre film, Paul Griffin era pregătit să își caute de lucru ca ospătar sau barman, bucătar, paramedic, dresor de câini sau șofer. A spălat vase cot la cot cu Vin Diesel. A făcut filme și a scris proză scurtă, piese de teatru, scenarii și romane în care adesea personaje erau câinii vagabonzi care obișnuiau să dea din coadă... >

Pachete

icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
1.074,98 lei
icon-favorite
156,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
155,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP
237,65 lei