Bine ai venit!
|
| |

Imprint

Familia

Niciun proiect nu poate fi început fără o bază de cunoștințe. Cu atât mai puțin unul dintre cele mai importante proiecte ale tale: familia. Descoperă titlurile care te vor ajuta pe tine și pe membrii familiei să vă îmbunătățiți relația, să stabiliți noi reguli de funcționare și să vă concentrați mai mult pe ceea ce contează: comunicarea eficientă. Imprintul Familia reunește nume precum Joanna Faber, Allan și Barbara Pease, și Gary Chapman.

Familia - alege cartea favorita de la Curtea Veche

Familia - 126 produse

Afişare 1 - 24 din 126 (6 pagini)

Familia reunește titlurile dedicate celor interesați de self-help, parenting, dezvoltare și comunicare cât mai eficientă. Un imprint dedicat navigării cât mai line a vieții în familie și a îmbunătățirii relațiilor cu cei dragi, către care oamenii se orientează atunci când își doresc să primească soluții de la profesioniști.

Autori precum Gary Chapman, Esther Perel, Emily Oster și Kathy Peel sunt o carte de vizită care reușește să întâmpine nevoile cititorilor. De la subiecte care abordează sarcina sau timpul petrecut cu cei mici, la cum pot fi navigate relațiile de cuplu și inteligența emoțională, imprintul strânge sub același nume cărți de ajutor în drumul către o familie cât mai fericită.