Bine ai venit!
|
| |
Walter J. Cook, Kelsey M. Klaas - Carte de parenting-Mayo Clinic - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte de parenting-Mayo Clinic

Ghidul tău pentru primii ani de viață ai copilului
87,50 lei 125,00 lei
Fiecare familie este unică, iar medicii de la Mayo Clinic știu asta. Ghidul lor cu informații specializate îți va fi sprijin de-a lungul întregii călătorii din primii ani de viață ai copilului.

Dr. Walter J. Cook este specialist în îngrijire pediatrică generală în cadrul Departamentului de Pediatrie al Mayo Clinic din Rochester, Minnesota și asistent universitar în cadrul Mayo Clinic College of Medicine and Science. Are trei copii, dintre care doi gemeni, și a îngrijit mii de bebeluși în cei peste 25 de ani de experiență în pediatrie.

Dr. Kelsey M. Klaas este pediatru la Secția de Pediatrie Generală și Medicină pentru Adolescenți a Centrului pentru Copii din cadrul Mayo Clinic din Rochester, Minnesota. Este mama a doi copii mici, motiv pentru care contribuie la această carte atât cu experiența medicală, cât și cu cea de proaspăt părinte.

Medicii de la Mayo Clinic au scris un ghid cuprinzător, inteligent și atent structurat, pe înțelesul tuturor: abecedarul oricărui proaspăt părinte!

Dr. Mihail Pautov

Printre proaspeții părinți circulă o glumă: „Copiii nu vin cu manual de utilizare.“ Și așa este: la ieșirea din spital ți se dau sfaturi, te mai amuzi puțin și apoi gata: ești pe cont propriu. Mayo Clinic. Ghidul tău pentru primii ani de viață ai copilului ar trebui oferit fiecărui proaspăt părinte. Este manualul esențial.

Rocco Brooks

Carte de parenting-Mayo Clinic - Descriere și informații

Viața de părinte vine cu multe dificultăți și responsabilități, dar și cu bucurii unice. Ghidul Mayo este o călătorie prin această fabuloasă experiență, cu tot ce presupune ea: de la alăptare până la adopție, de la primul zâmbet până la schimbarea scutecelor, de la somnul liniștit, deprinderea vocabularului și siguranța în casă până la stabilirea limitelor, de la boli frecvente până la tratamente, vaccinuri și relația cu tehnologia.

Mulțumită unui calendar detaliat pentru fiecare lună, vei afla la ce să te aștepți – sau nu – în privința dezvoltării copilului și ce pași să faci pentru menținerea sănătății lui. În plus, vei găsi rezolvare la dilemele și problemele presante cu care se confruntă tot mai des noua generație de părinți: familia monoparentală, găsirea echilibrului între munca solicitantă și viața personală, gestionarea timpului, pregătirea fratelui sau surorii mai mari pentru primirea nou-născutului, precum și depășirea obstacolelor puse de întârzierea dezvoltării celui mic sau de un potențial diagnostic de tulburare de spectru autist.

Anul apariției: 2023

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 600

Traducere: Diana Botescu

Autor: Walter J. Cook, Kelsey M. Klaas

Titlu original: Mayo Clinic's Guide to Your Baby’s First Years

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1497-7