Parenting pozitiv
-15%

Parenting pozitiv

Ghid esențial

Descriere

Ai ajuns la capătul răbdării: copilul tău refuză pentru a zecea oară să facă ce îi spui, te simți neputincios în fața acceselor de furie, pierzi controlul și te copleșesc gândurile negre. Ei bine, poate a venit timpul să privești lucrurile altfel.
arrow-left

Noua carte scrisă de Rebecca Eanes scoate în evidență faptul că parentingul înseamnă mult mai mult decât a-i face pe copii să respecte niște reguli. Este vorba despre vieți și relații reale, despre oameni adevărați; despre povești cu mame, tați și copii din lumea noastră de zi cu zi și despre cum le putem transforma în niște povești cu totul și cu totul minunate.

– Amy McCready, autoarea cărții The „Me, Me, Me“ Epidemic

arrow-left

Parenting pozitiv este mai mult decât o carte pentru părinți. Este un ghid al legăturilor interumane. Rebecca descrie un parcurs menit să clădească familii fericite, unite prin legături profunde.

– Amy McCready

arrow-left

Sprijinindu-și argumentația pe cercetări din domeniul neuroștiințelor și al dezvoltării umane, Eanes ne arată cum trebuie să crească părinții odată cu copiii lor și cum această călătorie în tandem îi ajută pe cei mici să își atingă potențialul maxim.

– Marylin Price- Mitchel, autoarea volumului Tomorrow’s Change Makers

Detalii

Anul apariției: 2018
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 224
Traducere: Ioana Dumitrescu
Autor: Rebecca Eanes
Cod produs: 978-606-44-0114-4
Despre autor

Rebeca Eanes

REBECCA EANES este creatoarea site-ului positive-parents.org si fondatoarea comunitatii Positive Parenting: Toddlers and Beyond, pe Facebook. Semneaza volumul The Newbie`s Guide to Positive Parenting, bestsellerul Positive Parenting: An Essential Guide (Parenting pozitiv. Ghid esential, Curtea Veche Publishing, 2018) si este coautoare a cartii Positive Pare... >

Pachete

icon-favorite
156,00 lei
icon-favorite
304,49 lei
icon-favorite
274,00 lei
icon-favorite
783,98 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite

Pachet

Mihai I

56,84 lei
icon-favorite
270,00 lei
icon-favorite
137,00 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
152,00 lei