Bine ai venit!
|
| |

Timp cu familia

Cum le vorbim copiilor în cele cinci limbaje ale iubirii
42,00 lei

Precomandă! Livrările se vor efectua după 26 iunie!

Ești un părinte devotat și îți iubești copilul. Însă oricât de mult te-ai strădui să i-o arăți, uneori pur și simplu nu-i intri în voie și ai de-a face cu un omuleț morocănos, plictisit și încăpățânat. Recunoști scenariul?

GARY CHAPMAN este unul dintre cei mai renumiţi consilieri din lume pe probleme de familie. Deţine o diplomă de licenţă şi una de master în antropologie, obţinute la Wheaton College şi Wake Forest University. A susţinut un doctorat la Southwestern Baptist Theological Seminary şi a absolvit o serie de cursuri postuniversitare la University of North Carolina şi la Duke University.

De aproape 50 de ani, susţine în faţa unui larg auditoriu conferinţe pe teme de mariaj şi de educaţie a copiilor şi oferă consiliere pentru cupluri în ședințe private. A publicat zeci de cărţi, faimoase fiind cele din seria „Cele cinci limbaje“, care au devenit bestsellere și au fost extinse ca tematică, nu doar pentru cupluri, ci şi pentru persoane singure, adolescenţi, copii şi părinţi.

Este realizatorul unei emisiuni radiofonice intitulate A Love Language Minute şi gazda unui program de sâmbăta dimineaţa cunoscut sub numele de Building Relationships with Dr. Gary Chapman, ambele fiind difuzate prin intermediul a peste 400 de posturi de radio din SUA. Este pastor asociat în cadrul Calvary Baptist Church Winston-Salem, Carolina de Nord. El şi soţia sa, Karolyn, sunt căsătoriţi de mai bine de 60 de ani şi au doi copii.

JEN MICKELBOROUGH este artistă și are studioul în Sheffield, Anglia. Creațiile ei redau coloristic frumusețea naturii și a lumii. Este căsătorită și are doi copii. Pentru mai multe informații, accesează jenmick.com

Această carte este o sursă de idei pentru activități cu întreaga familie, fiecare dintre ele conținând mijloace de exprimare a tuturor celor cinci limbaje ale iubirii.

Jen Mickelborough

Cu toții știm că una dintre cele mai profunde nevoi emoționale ale micuților e să se simtă iubiți. Îmi place să-mi imaginez că în fiecare copil există un „rezervor emoțional“. Câtă vreme e plin, copiii au o dezvoltare emoțională sănătoasă. Dar dacă se golește, vor fi afectați emoțional și, cel mai probabil, în adolescență vor ajunge să caute iubire altundeva, și nu mereu în locurile potrivite.

Gary Chapman

Timp cu familia - Descriere și informații

Precomandă! Livrările se vor efectua după 26 iunie!

După ce le-au ținut piept propriilor prichindei hotărâți să-și manifeste sinele dificil, concluzia lui Gary Chapman și a lui Jen Mickelborough a venit de la sine: „Poate că nu-i iubim așa cum au ei nevoie!“ Bazat pe experiențele lor personale, ghidul Timp cu familia te învață cum să-ți manifești iubirea față de copilul tău prin activități diverse, creative și amuzante.

Dacă nu știi ce să faci într-o zi ploioasă, dacă se apropie weekendul și ești în căutare de idei distractive, dacă urmează o sărbătoare și vrei să-l implici pe cel mic în febra pregătirilor, ai la îndemână o mulțime de sugestii care nu doar că-i vor aduce bucurie micuțului tău, ci îl vor și face să se simtă iubit.

Anul apariției: 2024

Format: 15 × 14 cm

Număr pagini: 144

Traducere: Alina-Gabriela Rudeanu

Autor: Gary Chapman, Jen Mickelborough

Titlu original: Family Time

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1680-3