Bine ai venit!
|
| |
Anna Roy - Totul despre menstruație - Curtea Veche Publishing
-25%

Totul despre menstruație

41,25 lei 55,00 lei
Bine ai venit în lumea extraordinară a menstruației!

Anna Roy este moașă, autoare de benzi desenate și redactor La Maison des  Maternelles (France 2), realizatoarea  podcastului Sage-meuf (Europe 1). Subiectele legate de menstruație fac parte din  activitatea sa cotidiană. Cartea Totul despre menstruație include întrebările pacientelor ei.

O carte completă. Fiica mea de nouă ani a citit-o cu plăcere. A înțeles esențialul, nu am mai avut decât câteva explicații în plus să-i ofer.

Amazon

Totul despre menstruație - Descriere și informații

Aici vei găsi răspunsuri la toate întrebările pe care le-ar putea pune nu doar fetele şi femeile, ci şi băieţii şi bărbaţii, pentru că menstruaţia este un subiect de interes pentru întreaga societate. Să ai menstruaţie nu e un subiect tabu! Ar trebui să vorbim cu uşurinţă despre asta cu prietenii, familia, colegii şi profesorii, fără să ne ruşinăm.

Nu intra în panică! Poate părea copleşitor la început, dar îţi vom explica totul pe îndelete. Anna Roy este moaşă şi scriitoare. Subiectele legate de menstruaţie fac parte din activitatea sa de zi cu zi. Mademoiselle Caroline a scris şi a ilustrat mai multe benzi desenate despre creşterea copiilor. Împreună, au scris cartea de faţă ca un ghid practic, accesibil şi animat, ca să abordezi cu lejeritate această etapă importantă a adolescenţei.

Anul apariției: 2023

Format: 16 × 22 cm

Număr pagini: 96

Ilustrații: Mademoiselle Caroline

Traducere: Silvia Năstasie

Autor: Anna Roy

Titlu original: Tout sur les règles

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1452-6