Bine ai venit!
|
| |
Gary Chapman, Ross Campbell - Cum să-ți arăți iubirea față de copilul tău adult - Curtea Veche Publishing
-30%

Cum să-ți arăți iubirea față de copilul tău adult

38,50 lei 55,00 lei
Gary Chapman și Ross Campbell te învață cum să comunici cu copilul care, deși nu mai e copil, nu se lasă dus de acasă, astfel încât să aveți parte amândoi de libertatea, iubirea și intimitatea care vi se cuvin.

GARY CHAPMAN este unul dintre cei mai renumiţi consilieri din lume pe probleme de familie. Deţine o diplomă de licenţă şi una de master în antropologie, obţinute la Wheaton College şi Wake Forest University. A susţinut un doctorat la Southwestern Baptist Theological Seminary şi a absolvit o serie de cursuri postuniversitare la University of North Carolina şi la Duke University.

De aproape 50 de ani, susţine în faţa unui larg auditoriu conferinţe pe teme de mariaj şi de educaţie a copiilor şi oferă consiliere pentru cupluri în ședințe private. A publicat zeci de cărţi, faimoase fiind cele din seria „Cele cinci limbaje“, care au devenit bestsellere și au fost extinse ca tematică, nu doar pentru cupluri, ci şi pentru persoane singure, adolescenţi, copii şi părinţi.

Este realizatorul unei emisiuni radiofonice intitulate A Love Language Minute şi gazda unui program de sâmbăta dimineaţa cunoscut sub numele de Building Relationships with Dr. Gary Chapman, ambele fiind difuzate prin intermediul a peste 400 de posturi de radio din SUA. Este pastor asociat în cadrul Calvary Baptist Church Winston-Salem, Carolina de Nord. El şi soţia sa, Karolyn, sunt căsătoriţi de mai bine de 60 de ani şi au doi copii.

ROSS CAMPBELL (1936–2012) a fost psihiatru și un reputat consilier pentru relațiile dintre părinți și copii. A fondat Southeastern Counseling Center din Chattanooga, Tennessee, instituție al cărei director a fost până în 1996. În 1997, a fost numit de guvernatorul statului Tennessee în consiliul de conducere al Trustees of Mocasin Bend Mental Health Institute. A fost profesor asociat la catedra de pediatrie și psihiatrie a Colegiului de Medicină din cadrul University of Tennessee.

Unele dintre alegerile copiilor noștri adulți pot crea tensiune, mai ales atunci când implică valori personale înrădăcinate, precum sexualitatea sau credințele religioase. Astfel de tensiuni pot duce la conflicte puternice, poate chiar la răcirea relațiilor. Reacțiile noastre contează mult atât pentru ei, cât și pentru relația noastră cu ei.

Gary Chapman, Ross Campbell

Ne tragem inspirația din cabinetele noastre de consiliere, din cercetarea făcută în domeniul familiei și din propria experiență în calitate de părinți, pentru a face din această carte un manual practic pentru părinții interesați să dezvolte relații pozitive și înfloritoare cu copiii lor tineri.

Gary Chapman, Ross Campbell

Ghidul relațiilor armonioase în familia ta.

Almost Empty Nest

Cum să-ți arăți iubirea față de copilul tău adult - Descriere și informații

Te afli în următorul scenariu: ești părintele unui tânăr care nu dă niciun semn că ar vrea să-și ia viața în mâini și să devină independent financiar și afectiv. Credeai că, odată cu facultatea sau cu începutul vieții profesionale, vei avea mai mult timp pentru tine și că vei mai scăpa de griji, iar relația voastră va fi mai degajată. Dacă nimic din toate astea nu s- a întâmplat, iar tu ești în continuare părinte cu normă întreagă al unui adult care locuiește cu tine în casă, ai găsit cartea potrivită!

Gary Chapman și Ross Campbell  – consilieri de familie, părinți dedicați și familiști convinși – își pun la bătaie întreaga experiență pentru a te îndruma și a-ți demonstra că fericirea e o alegere, că armonia se construiește zi de zi și că poți avea o relație sănătoasă cu copilul tău, chiar dacă a ajuns la o maturitate pe care încă nu e pregătit să și-o asume.

Anul apariției: 2024

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 208

Traducere: Anastasia Ilie

Autor: Gary Chapman, Ross Campbell

Titlu original: How To Really Love Your Adult Children

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1624-7