Bine ai venit!
|
| |
Ghiozdanul cel greu
-25%
Hardcover

Ghiozdanul cel greu

30,00 lei 40,00 lei
O carte plină de sensibilitate și învățăminte pentru toți copiii, dar mai ales pentru micuții care au suferit trauma unei despărțiri dureroase.
Nr. pagini: 32 Format: 15.0 × 21.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Ficțiune pentru copii, Carti Parenting, Povești , Educație emoțională, Clcc Imprint: Descriptoare: , ,

Sarah Surgey

Sarah Surgey locuiește în sud-vestul Angliei împreună cu soţul ei, Mark, și cele patru fiice ale lor. Este educatoare și a lucrat atât în Marea Britanie, cât și în Franţa. A activat ca voluntară în programe nonprofit care se ocupă de copii cu probleme psihice și studiază teoria limbajului și sociolingvistica.A publicat în diferite reviste în special povești poliţiste în stil nordic, iar de curând și-a descoperit o nouă pasiune: scrisul de cărţi pentru cei mici.

Cartea îi va ajuta pe cei mici să treacă peste durerea despărțirii de o persoană dragă.

Amazon

Această poveste este despre o fetiţă pe nume Enid care și-a pierdut de curând bunicul. Sentimentele o copleșesc, iar ghiozdanul pe care îl cară e foarte greu. Pe drum, Enid întâlnește diferiţi oameni care o încurajează să le vorbească despre ce simte.


La fiecare întâlnire, ea lasă câte un obiect care întruchipează o etapă a durerii sufletești. Firește, pe măsură ce acele lucruri sunt scoase din ghiozdan, el devine tot mai ușor, iar fetiţa poate să meargă mai departe.

Anul apariției: 2021

Format: 15.0 × 21.0 cm

Număr pagini: 32

Copertă: cartonată

Ilustrații: Larisa Ivankovic

Traducere: Ludovic-Ștefan Skultéty

Autor: Sarah Surgey

Titlu original: The Heavy Bag

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1026-9