Bine ai venit!
|
| |
Emmanuelle Lepetit - Sunt furios! - Curtea Veche Publishing
-15%
Hardcover

Sunt furios!

O carte interactivă de relaxare!
51,00 lei 60,00 lei
Cu ce seamănă micuțul tău când îl vizitează Doamna Furie? Cu Căpitanul Furtună agitându-și spada în mijlocul mării învolburate? Cu un dragon care scuipă flăcări? Sau poate cu un elefant care trâmbițează de se cutremură savana? Oricum ar fi, în această cărticică amuzantă și viu colorată veți găsi trei povești, trei situații și opt cartonașe cu idei care să vă ajute să-l puneți rapid pe fugă pe musafirul nepoftit.

Emmanuelle Lepetit este autoare de cărți pentru copii și traducătoare. A studiat literatura comparată la Sorbona și editarea de carte la Paris III, a lucrat câțiva ani pentru Gallimard, iar în 1998 a devenit autoare independentă. Scrie proză scurtă, povești, romane și articole de documentare pe subiecte variate. În 2010 a fost laureată a Prix du Livre Environnement, pentru volumul Les énergies.

Poate fi citită pe blogul ei, emmakecir-lepetit.blogspot.fr.

Trei povești amuzante, o mulțime de ilustrații viu colorate și opt cartonașe interactive – un trio inspirat care îi învață pe cei mici să recunoască semnele furiei și să își controleze comportamentul. În joacă, bineînțeles!

Editor

O carte simpatică și jucăușă, pentru ca tu și micuțul tău să îmblânziți împreună unul dintre cei mai aprigi dușmani de fiecare zi: furia.

Editor

Sunt furios! - Descriere și informații

Doar pentru că ești mic, nu înseamnă că n-ai voie să fii furios. Se mai întâmplă... Furia este și ea o emoție ca toate emoțiile. Dar ca să nu ne consume mai multă energie decât merită – fie că suntem copii, părinți sau îngrijitori –, este esențial să învățăm să o recunoaștem, să o acceptăm și să o gestionăm. Și cum am putea mai bine altfel decât cu o poveste și un joc?


Cărticica scrisă cu umor de îndrăgita autoare franceză Emmanuelle Lepetit și ilustrată colorat și jucăuș de Anne Hemstege propune trei povești cu trei situații obișnuite de viață, în care copiii între 3 și 6 ani se vor regăsi și vor înțelege că mingiuța de foc care uneori crește, crește și tot crește în stomacul lor nu e ceva neobișnuit. Dar că i se poate veni de hac! Întâmplările prin care trece micul Malo, felul în care le depășește și cele opt cartonașe cu idei de la finalul cărții vă vor ajuta să faceți primii pași pe drumul gestionării furiei și al dezvoltării inteligenței emoționale a celor mici. Pentru ca soarele de după ploaie să dureze.

Anul apariției: 2023

Format: 19.5 × 26.5 cm

Număr pagini: 40

Ilustrații: Anne Hemstege

Traducere: Mihaela Buruiană

Autor: Emmanuelle Lepetit

Titlu original: Je suis en colère. Un livre intéractif pour se défouler!

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1328-4

Cărți de același autor